Kejcik
Fanka BB :)
zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, jeszcze nawet na ten temat nie rozmawialiśmy z lekarzemNo i supera transfer na świeżo po punkcji czy badacie zarodki?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, jeszcze nawet na ten temat nie rozmawialiśmy z lekarzemNo i supera transfer na świeżo po punkcji czy badacie zarodki?
![]()
Ja miałam. Przyjęłam po 6 godzinach obsuwy. Nie wiem czy miało wpływ na stymulacje, ale ostatecznie miałam 5 zdrowych komórek, co u mnie to był bardzo dobry wynik. Na kolejnej stymulacji miałam tylko 3 komórki.Czy którejś z Was zdarzyła się jakaś obsuwa z tym lekiem? Macie podobne doświadczenia ?![]()
Ciąże jako tako nie prowadzę….Jest tu ktos kto prowadzi ciaze w medicover albo luxmed?
Pytanie z ciekawości bo mam pakiet do medicover a ktos tu kiedys na forum pisal ze nie prowadzą ciąż z in-vitroczy ktos cos wie na taki temat?
![]()
Dzięki za odpowiedźJa miałam. Przyjęłam po 6 godzinach obsuwy. Nie wiem czy miało wpływ na stymulacje, ale ostatecznie miałam 5 zdrowych komórek, co u mnie to był bardzo dobry wynik. Na kolejnej stymulacji miałam tylko 3 komórki.
Ja uważam, ze to już będzie za długa przerwa .. bo jednak rozpoczęcie stymulacji poprzedza badanie hormonów, i tylko przy odpowiednim poziomie chyba powinno się zaczynać. A dzień opóźnienia to mogą być już inne wartości hormonów. Dlatego lepiej zadzwonić i zapytać czym prędzej. Ja miałam opóźnienie już w trakcie - to był 3 lub 4 dzień, wiec chyba jest różnica.Dzięki za odpowiedźjeśli się tam nie dodzwonię dziś, to chyba wezmę po prostu rano i będę pilnować terminów. Może nic się nie stanie
![]()
Dzwonię, ale chyba jakieś dofinansowanie dostali bo naprawdę cały czas mi mówią, że mam zadzwonić późniejJa uważam, ze to już będzie za długa przerwa .. bo jednak rozpoczęcie stymulacji poprzedza badanie hormonów, i tylko przy odpowiednim poziomie chyba powinno się zaczynać. A dzień opóźnienia to mogą być już inne wartości hormonów. Dlatego lepiej zadzwonić i zapytać czym prędzej. Ja miałam opóźnienie już w trakcie - to był 3 lub 4 dzień, wiec chyba jest różnica.
Dzwon !!!
A wcześniej?Lepiej brać pare h później niż pominąć dawkę...