martakratka
Fanka BB :)
Witam. Pilnie odkupię opakowanie duphastonu, najlepiej ze Śląska. Mam jeszcze na 2 dni, a wizytę mam dopiero 21.04. Prosze o pomoc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuję ale już nieaktualneZobaczyłam wpis jestem z Częstochowy mam duphaston chętnie oddam. Nie czytam szczegółów jeśli już temat ogarnięty to pozdrawiam.
Idź do rodzinnej, tez powinna ci przepisać.Witam. Pilnie odkupię opakowanie duphastonu, najlepiej ze Śląska. Mam jeszcze na 2 dni, a wizytę mam dopiero 21.04. Prosze o pomoc.
Skąd ja jestem z Częstochowy mam receptę na 3 mogę Ci to jutro wykupić tylko nie napisałaś skąd jesteś.Witam. Pilnie odkupię opakowanie duphastonu, najlepiej ze Śląska. Mam jeszcze na 2 dni, a wizytę mam dopiero 21.04. Prosze o pomoc.
Dzięki kochana - jak dziś nic innego nie załatwię to się odezwę z pewnością@martakratka mam dokładnie 9 tabletek dupka do wizyty ci wystarczy, do mnie nie masz daleko![]()