reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
I jeszcze trochę zdjęć

1. Z babcią i prababcią w święta
2. Z prababcią i pradziadkiem w Poznaniu
3. Z prababcią, babcią i mamą (4 pokolenia Mańczaków)
4. Z Mamą i Tatą
5. Dzisiaj z moją Mamą na tle forsycji która zaszalała z kwiatkami w tym roku.

Elma, śliczne oczęta ma ta Twoja Nadia :-)
antek.jpg

Mika sliczna jest Dominisia, widac ze po mamie :-)
z ust mi to wyjęłaś ;-)

Mamaantosia ... upatrzyłas sobie Nadię dla Antosia ;-) :laugh2: Jeremi też ogólnie ma smoczek za nic ! Ciągle chce ssać rączkę, więc daję mu pieluszke do zabawy ... :-)

Abeja .... a gada Zuza z rybkami ?

Monika .... co tam Wituś dorwał na zdjęciu ? karuzelkę ?

MariaOla, mój Antosiek nawet gryzaka nie uważa, tylko palec, mój albo jego. W grę wchodzi jeszcze jego rękaw, zaśliniony zwykle aż po łokieć :-)
antek.jpg

MamaAntosia: to widze że musicie robić za smoczek, ale czego się nie robi dla swojego maleństwa :-) Antoś śliczny :tak::-)

Abeja: jak Zuzia się fajnie przygląda pieskowi :tak::-)

MariaOla - Zuzanna ma codziennie konferencje z rybkami. Nawija do nich prawie godzine i po godzinie sie juz wkurza strasznie ze one jej nie odpowiadają.... najabrdziej jej sie podoba glonojad przyklejony do szyby i król skalar.

MamaAntosia, miałam z Zuzką ten sam problem - tyle, ze on a namiętnie i z zapamiętaniem ssała mój palec wskazujący. To dla niej najlepszy środek uspokajajacy był. Ale zaczęłam z tym troche walczyc, bo to nie za dobre przyzwyczajenie, szczegolnie ze bywają momenty ze nie ma gdzie umyć rąk a wiadomo, ze brudnego palucha sie nie włozy...
Mielismy nawet kolekcję 11 róznych smoczków... i codziennie próbowałam zastepowac zuzce palec jakimś smokiem... aż w koncu się udało... i wyobraźcie sobie ze jest to pierwszy zakupiony smoczek :tak: cieszy mnie jednak fak, ze ona go uzywa własciwie tylko do zasypiania. Potem wypluwa. W trakcie zabawy tez nie bardzo chce :-)

reklama
Do góry