reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
18228a39a71d5dfdm.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]

ślicznie ślicznie dziekujemy ciociom za zyczenia:-)
a ja życze 100 lat i dużo słodkości Kacperkowi Pusi:-) oraz Patryczkowi Sylwi:-)

my byliśmy u małego wujka Kacperka dzis:-) potem wrzucę foteczki;-)
i nadrobie co napisałyście:-) buziak

ślicznie ślicznie dziekujemy ciociom za zyczenia:-)
a ja życze 100 lat i dużo słodkości Kacperkowi Pusi:-) oraz Patryczkowi Sylwi:-)

my byliśmy u małego wujka Kacperka dzis:-) potem wrzucę foteczki;-)
i nadrobie co napisałyście:-) buziak

Sabinko pięknie dziękujemy za pamięć :tak::-)

My byliśmy na spacerku i na placu zabaw. Kacper patrzył jak dzieci zjeżdżają na zjeżdżalni i jak to widział to śmiał sie w głos :-D:-D, a dzieci uśmiechały się do niego :-)

A tak wogole witam sie.

Dzis poszalałam na zakupkach.W koncu kupiłam sobie jeansy bo mam jedną pare ( w reszte sie juz nie mieszcze :zawstydzona/y:).Fajne z diesla :-)
Antek dostal kurteczke wiosenna i 2 pary butów.
A Mateuszek kamizelke na wiosne i body.

Teraz zmeczony Matt po zakupach spi z tatusiem.

Pytanie do Beatki :sorry2:
Co jakis czas a zauwazylam,ze jak sie cieplej na dworze zrobi wyskakuje mi uczulenie na nikiel pod pępkiem.Tam gdzie guzik dotyka skóry.
Jest to okropne,żywa rana z której sączy sie jakiś przeźroczysty płyn.
Wiem,ze nie jestes lekarzem ale bardzo mądra kobitka i moze doradzisz mi cos z apteki?Maz jedzie 16 kwietnia do Polski to by kupil.
Zupelnie niewiem juz co robic.Wyglada to strasznie i strasznie swędzi.
Dziekuje:sorry2:

Co do chodzika mowie NIE.
Misia wszystko ladnie wytlumaczyla.
Antek zaczął chodzic 2 dni po 1 urodzinach sam.
Mamy pchacza i mlody bedzie przy nim chodzil :tak:

reklama
Wszystkiego naj dla obu Kacperków i Patryka z okazji miesięcznicy dużo zdrówka

A ja po imprezie padam na ryjek ale było ok jutro powklejam zdjęcia może uda mi się poczytać jeszcze co tam u Was słychać

Do góry