reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria - chwalimy się dziećmi :)

reklama
Doris co tak mało fotek........?:-(dawaj więcej nie bądz taka........

ale tam żółwi:szok: zawsze chciałam miec żółwia ale one ponoć śmierdzą.......
No ale chłopaki pozowali więc im się widać tez podobały;-)
Doris to Ty????? oj cos mi się wydawało ze masz inny kolor włosów:szok:
Nie poznałam Cię........

ale chłopcy podobni do siebie:tak:

Paula-no to ja:-D:-Dkiedys mialam inny kolor ,pasemka jasne a potem wrocilam do swoich ciemnuch wlosow:-)kiedys wam pisalam,ze nie chcialam z domu wychodzic bo tak strasznie wygladalam:-D:-D:-Dzapomnialam juz jak to jest ,miec ciemne wlosy:-D:-D
Zdjec malo,bo cos mi aparat sie posul i sa brzydkie i niewyrazne:wściekła/y:
A chlopaki sa do siebie podobni i to bardzo,nawet takie same miny robia:-D:-DI Dawid wyglada identyko jak Kuba mila te 2 latka:tak:

Nasz dzisiejsza wyprawa do Muzeum.im."Orła Białego "w skarżysku.

W środku w muzeum.

Wszystkie pociski go interesowały :biggrin2:

Na placu.

Maciuś w kabinie pilota w ogromnym samolocie.

Czołgiści

Na armatce

A to Paulina:tak:
DSCI1348.jpg

DSCI0863.jpg

Kasia prosimy o więcej fotek ;-) widzę Pulina lubi misie;-)

Asiulka oj super te wasze wyprawy........a i chłopaki zadowoleni jak nie wiem ;-) Fajne te dinozaury.........a duzy ten cały park????

reklama
Asiulka oj super te wasze wyprawy........a i chłopaki zadowoleni jak nie wiem ;-) Fajne te dinozaury.........a duzy ten cały park????

Paula dość spory składa się z kilku sektorów.

I.Park Jurajski .zwiedzaliśmy ponad 2 godz.pomalutku spacerkiem z kilkoma powrotami bo Emil zwiewał.Taki był zadowolony że nawet do małego dinka na czworaka przeszedł pod ogrodzeniem:szok:.
Jest na nim plac zabaw ,i miejsca gdzie można cość zjeść.

II.Sektor,to dolny zwierzyniec.i ogromny plac zabaw,to właśnie z niego są fotki,i to malutka część.
znajdują się tam zwierzęta,tj.kaczuszki, kuce,małpy,i różne różniaste zwierzaki.

III.sektor to górny zwierzyniec,i to jest już wycieczka autobusem a'la szkolny z USA.
zwiedza się nim zwierzyniec w którym są ,wielbłądy ,kozy,jelenie,bydło szkockie,chodzące luzem,dlatego jeździ się autobusami.

Także jak pojechaliśmy ,o 10 rano to wróciliśmy po 18,kasy poszło kupe ale warto było.Zanim wyjechałam z parkingu Emilek już spał,a po 10minutach ,Maciuś też.
Trzeb liczyć drogę około godzinki od naszego domku.Także czas spędzony w Bałtowie to od 11 do 17.30.I jak jechaliśmy to Maciuś płakał ,że jeszcze nie bawił się na wszytkich atrakcjach.

POLECAM BO WARTO:-):-)

Do góry