reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Moja córka lat 32.
USG 12 tyg podwyższone NT - 3.6mm
CRL- 62.9mm. Lekarz zalecił dodatkowe badania ponieważ jak powiedział dziecko może być chore. Czy któraś z was miała takie parametry? Co to znaczy?
Gosia jeśli masz Besins 200 to bierz doustnie, jeżeli masz 100 to 3x1 doustnie on lepiej się wchłania łykany niż dopochwowy, weź od dziewczyn receptę na Utrogestan i 2x 1 dopochwowo ☺️
Hej :) Ty jesteś z Wrocławia prawda ? Kojarzysz może jakieś noclegi tak na weekend ? W sensie jakiś pokój/ apartament albo hotel blisko centrum ? Szukam po tych portalach typu booking ale ciężko mi coś znaleźć mało tego coś :) może coś podpowiesz 😌
Mam pytanie, a dotyczy ono tego, że miałam miesiączkę w dniach 3-8.11 bardzo obfitą i z dużą ilością skrzepów. Natomiast 2 dni po mam delikatne plamienie koloru jasnoróżowego. Problem w tym, że sama badam szyjkę macicy poprzez włożenie palca i sprawdzam czy otwarta jest czy zamknięta. Czy może to być wynikiem jej podrażnienia, zbyt często to robię czy jednak problem tkwi w czymś innym?
Witam, czy to zarodek? Mam założona spirale

Załączniki

• Screenshot_2024-10-22-01-41-58-968_com.android.camera.jpg
    Screenshot_2024-10-22-01-41-58-968_com.android.camera.jpg
    424 KB · Wyświetleń: 71
M
malgosiasiasia
Dodam, że powinnam dostać miesiączkę parę dni temu oraz jestem 5 msc po porodzie naturalnym
Owulacja
Owulacja
Zrób sobie test ciążowy to będzie wiadomo, czy masz bhcg we krwi
Do góry