reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żylaki

Inka_89

Zaciekawiona BB
hej dziewczyny, czy ktoras z was miala problem z zylakami w ciazy? Ja jestem w trzeciej i teraz dopiero pojawily mi sie te paskudstwa.. Macie jakies doswiadczenia? Duzo czytam na ten tenat w wielu miejscach pisza ze czesciowo one znikną. Od polowy ciazy biore na zalecenie ginki cyclo 3 forte. Zamierzam cos z tym zrobic po i chcialam zapytac jak to bylo u was... Co robilyscie po ciazy by pozbyc sie takze pajaczkow na nogach....

reklama
Mi.wyszly przy drugiej.ciąży. Dostalam rajstopy uciskowe. Po ciazy nie bylo po.nich sladu. Jak.zaszlam.w trzecia ciaze, od 4 mieciaca nosiłam juz rajstopy uciskowr, ale wygladaly katastrofalnie moje nogi mimo to. Trzy tyg temu urodzilam i juz prawie nie ma po zylakach sladu. Ale nawet w te upaly nosilam rajstopy, wiec sie opłacało. Ide jednak zeby to sprawdzic w styczniu do naczyniowca. Pozdrawiam

no to jest jakas nadzieja...niestety ja rajstop nie nosilam, bo nikt mi tego nie doradzil.... A za miesiac rodze wiec nie wiem cz jest sens...mam tez brzydkie pajaczki na lydce i kostkach...to juz pewnie nie zejdzie... Samo...

Mi wylazl jeden na udzie, tak mnie denerwuje i tez wyskoczyl mi dopiero w 3 ciąży. Pajączki tez mam, kupiłam masc, bede smarowac po ciąży, zobaczymy....
Powodzenia Tobie i sobie!

Do góry