reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No to i my dopisujemy sie do zyczen dla Zosienki :-)Moc buziakow...Rosnij zdrowa i radosna :-)No i szalonych i niezapomianych zabaw z bratem :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dorcia z okazji Twoich urodzin (ktore byly wczoraj,ale mnie nie bylo i nie mialam okazji zlozyc Ci zyczen) Zycze Ci przede wszystkim zdrowka,usmiechu,pociechy z Twojej slicznej corci,powodzenia w spelnianiu marzen,obyscie szybko mogli zamieszkac w waszym wymarzonym gniazdku,duzo cierpliwosci(u nas ostatnio jej malo ;-) ) milosci i wszystkiego tego co sobie zyczysz...buziaki kochana!!!! :-)
reklama
slicznie Wam dziekuje:*:*...
a przydałoby mi sie troszke z tego co zyczyłyscie.....bo jak sie sypie to ..nawet w moje urodziny maz chciał mnie wiezc do szpitala..tak sie pochorowałam....gosci pełna chata a ja lezałam plackiem z ogromnym bolem zoładka...który promieniował po jajniki..nerki..bol ciagły...okropny.brryy...myslałam, ze przekrece sie..bylo mi tak słabo, w głowie sie kreciło..ze o 18 to juz nawet nie byłam w stanie stac na własnych nogach...do wczoraj miałam roztruj zoładka, wiec jak bede w PL koniecznie wybiore sie na badania, bo zaczynam sie zastanawiac czy ja jakiejs bakterii w sobie nie mam...faktycznie za czesto mnie dopada...no ale to nie ten watek..;-)
a przydałoby mi sie troszke z tego co zyczyłyscie.....bo jak sie sypie to ..nawet w moje urodziny maz chciał mnie wiezc do szpitala..tak sie pochorowałam....gosci pełna chata a ja lezałam plackiem z ogromnym bolem zoładka...który promieniował po jajniki..nerki..bol ciagły...okropny.brryy...myslałam, ze przekrece sie..bylo mi tak słabo, w głowie sie kreciło..ze o 18 to juz nawet nie byłam w stanie stac na własnych nogach...do wczoraj miałam roztruj zoładka, wiec jak bede w PL koniecznie wybiore sie na badania, bo zaczynam sie zastanawiac czy ja jakiejs bakterii w sobie nie mam...faktycznie za czesto mnie dopada...no ale to nie ten watek..;-)
Podziel się: