reklama
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Beatko ja tak samo. Też czekam do wtorku przyszłego bo na szczepienie idziemy i zobaczę ile waży. Jeśli ładnie przybiera to taka już jej uroda. Ja jak byłam mała to bardzo mało jadłam mama za mną goniła z jedzeniem albo mi do sąsiadów przemycała bo tam z kolegą jadłam chętnie. Więc może Olusia ma to po mnie :-) :-) :-)
dziekujemy raz jeszcze bardzo mocno za tak miłe życzenia- cmokasy dla wszystkich cioteczek i kochanych naszych dzieciaczków!!! cmok cmok!
- Sumko - ja tam liczę, że kiedyś nam wszystkim uda sie taki spacerek..
bo z nas mega plotkary!..
a w Wawie dosć często bywałam..- raz na pól roku- obowiązkowo(mąż jeździ w okolice - i zabierał mnie często...ale odkąd zaszłam w ciążę...niestety- :/..a teraz z Klauduśką..to juz tak jakoś dalekooooo..ode mnie czasowo-autkiem 6 h..no, ale moze kiedys jakiś zlot czarownic z bb sie uda;-)
Rusałko zapraszam serdecznie na spacerek, a swoją drogą to nie miem czy pamiętasz jak pisałam, jeszcze w ciąży że ty mi sie śniłaś.:-) Więc coś w tym musi być
- Sumko - ja tam liczę, że kiedyś nam wszystkim uda sie taki spacerek..
bo z nas mega plotkary!..
a w Wawie dosć często bywałam..- raz na pól roku- obowiązkowo(mąż jeździ w okolice - i zabierał mnie często...ale odkąd zaszłam w ciążę...niestety- :/..a teraz z Klauduśką..to juz tak jakoś dalekooooo..ode mnie czasowo-autkiem 6 h..no, ale moze kiedys jakiś zlot czarownic z bb sie uda;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My rowniez zyczymy Slicznej OLIWCE duzoooooooooooooo zdrowka i radosci...Buzka sloneczko nasze...:-)
reklama
Podziel się: