reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zyczenia ... :):):):)

Znów mnie nie będzie, więc...
życzymy wszystkim nadchodzących jednoroczniaczkom
samych słonecznych dni i uśmiechów na buźkach.

Klaudusiu Rusałkowa,
Juleczku,
Olu Basiowa,
Marysiu,
Olu Aniowa,
Klaudusiu Asiowa,
Marcinku

Rośnijcie zdrowo
i bądźcie zawsze ukochanymi pociechami swoich rodziców.
Całujemy mocno i ściskamy

Mamooty

reklama
Ktoś wcześniej pisał, że chyba będzie płakał... Ja właśnie pierwszy raz tu przeczytałam życzenia dla Marcinka i łzy mi ciekną jak grochy.... Dziękujemy Mamoociki :-)

Nas tez nie bedzie....

Klaudusiu Rusałkowa,
Juleczku,
Olu Basiowa,
Marysiu,
Olu Aniowa,
Klaudusiu Asiowa,
Marcinku

z okazji Waszych pierwszych urodzin
duzo usmiechu, radosci
wesolych zabaw,
cudownych prezentow

buziaczki:-):-):-):-):-):-):-)
od Matiego i jego mamy

Dziś są Wasze Pierwsze urodziny Julien, Klaudusiu, Oleńko
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Wam życzenia!!!
W Dniu Pierwszych Urodzin życzymy Wam dużo, dużo zdrówka, radosnych twarzyczek, wspaniałych zabaw i pięknych prezentów.
Mateuszek z rodzinką:-)

Klaudusiu,Julienku,Olenko

z okazji tak waznego swieta zyczymy Wam kochane Szkraby duuuzo zdrowka,usmiechu,slonka na codzien,wszelkiej pomyslnosci na cale zycie oraz spelnienia tych najskrytszych marzen ktore sa przed Wami...

Slodkie buziaki i gorace usciski
przesyla Noemi z ciotka Pati
i wujem Adamem :-D

A ja dzisiaj się podpiszę pod życzeniami Pat - tak pójdę na łatwiznę ;) ale ona to tak ładnie napisał :):):) więc tego słoneczka i wszystkiego naj naj naj zyczymy naszym małym jubolatom także my- Karolek z mamą Magdą i tatą Pawłem!!!

Julien, Klaudusiu,Olenko!!!!

Z okazji ukończenia pierwszego roczku
Zyczymy Wam dużżżżżżżżżżo zdrówka,
uśmiechu, pociechy z rodziców, wspaniałych przyjacół,
oraz spełnienia wszystkich marzeń.

Tego wszystkiego życzy Oleńka z rodzinką!!!!!!!

Kochana Klaudusiu!
Sliczna Olenko!
Julek, Slodziaku!

na Wasze Pierwsze Urodzinki
zyczymy Wam, kochane Szkraby, wszystkiego naj, najlepszego!

Rosnijcie duze, zdrowe i szczesliwe,
niech kazdy dzien usmiecha sie do Was szeroko,
niech spelniaja sie Wasze zyczenia i marzenia,
a Mama i Tata beda zawsze pod reka!

Zyczymy pieknych prezentow, cudownej zabawy, niezapomnianych wrazen, pieknych zdjec i szczesliwych buzi przez cale zycie!

Matisiek
ciocia Ania i wujek Marcin

Klaudusiu Oleńko Julienku
cutegify52co9bn7.gif
Życzę Wam Dnia Urodzin,
który przyniesie to, co najlepsze
- ciepłe uśmiechy, pogodne myśli
i nadzwyczajne szczęście.
Życzę Wam Dnia Urodzin tak miłego
jak tylko miłym być może ten Dzień
- spędzony w otoczeniu pełnym miłości,
przyjaciół i rodziny.

Sandrunia z mamą

reklama
KLAUDUSIU, OLEŃKO, JULIENKU

Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń!

Tego w dniu Waszych pierwszych urodzin życzy Wam Marcinek z rodzicami :-)

Do góry