reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zyczenia ... :):):):)

Dziekujemy bardzo !!!!!!!
OTYLKA przesyła wszystkim ciotkom i koleżankom i kolegom dużego cmokasa.

Kwiaty prześliczne stoja w wazonie, torcik był pyszny a taniec z Karolkiem śnil się Otylce całą noc, dlatego tak wcześnie mamusi pobudkę zrobila.

reklama
A mi bardzo przykro że wczorak nie zyczyłam Otylce Wszystkiego NAj
Zato dzisiaj spóźnione ale szczere życzenia DUŻO SZCZĘŚCIA i pociechy z rodziców :-)

Fusik dziękujemy bardzo i nie zamartwiaj się, nasze malenstwa i tak mają najlepsze ciotki pod słońcem!!!!!!!!!!!!!!! tez nie raz zapominam, a moze nie tyle zapominam co niestety nie zawsze czas na wszystko pozwoli, albo mnie nie ma, albo mała woła, albo cos tam... albo nie zauwaze, wiadomo wiekszosci dat urodzin waszych malenstw znam na pamięć, ale nie wszystkie jescze dobrze utkwiły.

Tak na marginesie to do dziś pamietam spokój Baśki jak jej wody odeszły i sobie myślałam czy ja tez zachowłabym taki spokój, a tu mineło zaledwie 5 dni i tez pisalam to samo!!!:))) a jak mi wody odchodziły to sobie mówiłam, spokój Ela, nie rób siary, Baska była spokojna to Ty tez bez paniki:))) Ehhh jak miło powspominać.....

A ja chcialabym mojej coruniu z okazji skonczenia 4 miesiecy ofiarowac cala swa milosc...
66ts4.gif
Zeby zawsze zycie upywalo Ci slodko
goofy81at3.gif
i mial cie
aniolki48md0.gif
w swojej opiece...

Od nas tez duży buziak dla Noemi - dobrze że to taki na odległość bo ciotka zakatarzona jest ;-)właśnie wietrze mieszkanie a mąż wybrał się z mała w ten deszczyk na spacer, ale to chyba lepsze niz siedzenie z zawirusowaną mamusią. Mam nadzięję, że nie zaraze córci.

ell, mój mąż już od kilku dni chodzi jakiś połamany - gardło, złe samopoczucie, itp. Stara się za bardzo nie zbliżać do Mikołaja i ten jak na razie jest zdrowiutki. Głowa do góry!

Wszystkiego naj dla Noemi
W dniu urodzin duzo zdrowia i radosci sto lat zycia i stu gosci wor pieniedzy moze wiecej jak zamarzysz to tak bedzie.

reklama
Do góry