reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZYCZENIA!!!

reklama
od nas też frutisku,spóżnione ale najserdeczniejsze duzo zdrówka i spełnienia marzeń.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To moje już całkiem spóźnione bo kilka dni mnie nie było, ale jaqk najbardziej szczere życzenia. 100 lat Frutisku !!!

:-):-):-):-) Dziękuję!!! jak miło..i jak dużo życzeń...jesteście niesamowite!:tak::tak::tak:

...................to i ja dla Was...z czystego serca...............

359rd4.jpg
:tak::tak:

............I znowu zima, znowu są święta, a każdy święta dobrze pamięta, więc znowu z tejże okazji od Wioli... płyną życzenia zdrowia szczęścia i powodzenia!!.............By Wam wszystko pasowało, by kłopotów było mało, byście zawsze byli zdrowi, by problemy były z głowy, by się wiodło znakomicie, by wesołe było życie!....
DLA WSZYSTKICH..BEZ WYJĄTKU!......WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO..WESOŁYCH ŚWIĄT

wpe56.jpg

Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia

śliczne zyczenia, no to ja już też:

Śnieg już pada, śnieg już prószy.
Marzną nosy, marzną uszy.
A ja biegnę bez wytchnienia, żeby złożyć Wam życzenia pachnącej lasem choinki, na stole barszczu i szynki radosnych kolędników oraz podarków bez liku...
Świąt pełnych wesołości, karpia bez ości,
przyjaciół - tylko serdecznych, miłości i piór wiecznych,
Sukcesów bardzo licznych, i gdy się tylko nadarzy,
fajnych i wesołych wojaży,
na koniec zaś wspaniałego 2007-go.
S();

no to ja też, tak świątecznie sie zrobiło:

mikolaj_www_gify_liq_pl%20%2887%29.gif

Niech Wigilia i Święta Bożego Narodzenia
upłyną nam wszystkim spokojnie i radośnie,
oby nasze marzenia zmieniły się w rzeczywistość,
a sukcesy przerosły oczekiwania.

reklama
choinka1ol7.gif

Czarodziejskich chwil,
Ciepłej rodzinnej atmosfery,
Uśmiechów, zdrówka,
Pyszności na stole, cudownych prezentów,
Spełnienia marzeń,
Wyjątkowego Sylwestra
i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.

natale54qm1.gif

Do góry