reklama
pati80
MAMA SIERPIEN'06 MISI
Hej kochaniutkie pisze wreszcie mam neta Pati80 come back:-) Misia za tydzien 11 miesiecy niedlugo roczek a ja wciaz traktuje ja jak by dopieroco sie urodzila na glowe mi weszla tak mowia a tak ogolnie kochane dziecko malo placze tylko nie chce spac w dzien w nocy niezle nawet moze minie z czasem jej oby;-)oj kobitki porobilo sie mala ma alergie oj duzo by wymieniac na co specjalne mleko inhalacje leki jedzonko marchew dopiero niedwano stolerowala a tak biegunka wysypka goraczka dlatego jest troszke bladziutka ale smiejemy sie ze na pewno na plazy ja znajdziemy to bedzie punkt swiecacy heeee;-) najgorsze ze na tyle rzeczy musze uwazac ze masakra no i teraz jak zacznie chodzic to nie upilnuje pewnie kurz jest wszedzie sprzatam ciagle nawet lozeczko szczebelki czasem naprawde mam dosc wykancza mnie np jak gdzies jedziemy i sa inne dzieci w podobnym wieku jedza wszystko co sie im do buzki wlozy a ja tak nie mogestraszne tego nie wolno nie dotykaj zal mi jej no i siebie dosc juz smutasow ma 5 zabkow 6 w drodze nosi rozm 86 jest dluga ma fajowe wloski pierzali takie teraz jak tak cieplo bez czapki no chyba ze postre slonce to jak wiatr zawieje powiewaja a co u WAs?
Pati witaj spowrotem.... u nas po staremu dzieci rosna ...naprawde fajnie cie slyszec ..wstaw kilka fot Michalinki i pisz na biezacooz cholerstwo wam sie porobilo z tymi alergiami.......buziaki dla malej, lece do mojej bo cos jeczy i nie chce usnac...chyba przez ten upal
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
OGROMNIASTE ZYCZENIA DLA SARUNI Z OKAZJI 11 MIESIECY
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
witaj Pati...ciesze sie ze powrocilas na lono sierpniowych mam
reklama
Podziel się: