reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZYCZENIA!!!

reklama
Sandra1982 najlepsze zyczenia dla Sary z okazji pol roczku.... jeszcze drugie tyle i pierwsze b-day.

I kolejne półroczniaczki, czas leci niedługo będziemy składać naszym pociechom życzenia 18urodzinowe:-Dciekawe czy do tego czasu dotrwamy na BB:cool2:

Wielki buziaki dla Ewuni i Saruni-dużo zdrówka i radości ślicznotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziekujemy gorąco za wszystkie życzenia:-)
sarunia dużo zdrówka!!!!!!:-)

o kurcze ale ze mnie gapa, Ewcia mam nadzieje ze mi wybaczy... dla niej rowniez duzo zdrowka i szczescia i wogole wszystkiego co dzidziusie w 6 miesiecy chca :-)

reklama
Ups, teraz zauwazylam ten watek :zawstydzona/y:

Dziekuje w imieniu Sarki za zyczonka, a pozostalym polroczniaczkom zycze samych slodkich chwil i duzo, duzo zdroweczka!

Do góry