reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZYCZENIA!!!

reklama
słodziaste i olbrzymie buziaki dla naszych kochanych 2 latków...wszystkiego co najlepsze skarbeczki nasze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO NASZE KOCHANE SIERPNIACZKI!!!!! DUZO ZDROWKA SZCZESCIA MNOSTWA USMIECHU I MNOSTWA PREZENTOW W URODZINKI I PRZEZ RESZTE ROCZKU!!!!

IIII.... DZIECIACZKI BADZCIE GRZECZNE BY RODZICE BYLI Z WAS DUMNI i nie mieli duzo robotki wokol was ;)

BUZIACZKI KOCHANE SKARBECZKI!!!! :-):-)

Dla wszystkich sierpniowych słoneczek wszystkiego co najlepsze, najwspanialsze i najpiękniejsze. Dużo uśmiechów i miłości.

Życzy Majka Arek i Oliwka

Święta te na świecie całym,
niosą miłość, dużym, małym.
Niech więc cząstka tej miłości,
i u Was też zagości.
Spokojnych, zdrowych,
wypełnionych ciepłem Świąt Bożego Narodzenia
życzę ja i moja rodzinka:-):-):-)

reklama
Gdy nadejdzie czas Wigilii i oplatek wezmiesz w rece, choc ja bede gdzies w oddali - z Toba zawsze moje serce. Gdy przelamiesz ten oplatek, o mnie wspomnij na ostatek. Ja zyczenia sle Wam stad i wesolych zycze Swiat.

Do góry