reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
i jeszcze ode mnie STO LAT dla wszystkich grudniaczkow !!
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kochane życzę Wam aby Nowy Rok był lepszy od roku mijającego Dziękuję, że jesteście :-)
Spoznione 100 latek dla Tadeczka i Olinka! I Kasia, sorki bo nie wiem jak mi to umknelo, wiec dla Ciebie rowniez spoznione, ale najszczersze gratki z okazji 18nastki!!!!:-)
I dla Was wszystkich Dziewczynki i Waszych Rodzinek najlepsze zyczenia Noworoczne!!!! Zeby sie dzialo duzo dobrego, a wszystko co zle omijalo Was szerooookim lukiem! Zdrowka i szczescia i spelnienia marzen!!!!!
I dla Was wszystkich Dziewczynki i Waszych Rodzinek najlepsze zyczenia Noworoczne!!!! Zeby sie dzialo duzo dobrego, a wszystko co zle omijalo Was szerooookim lukiem! Zdrowka i szczescia i spelnienia marzen!!!!!
Paula21
Grudzień '07
Dla Tadzia spóźnione ale serdeczne życzonka, dużo zdrówka, ciekawych pomysłów, fajowych zabawek i wszystkiego co naj...
Kacha dla Ciebie pociechy z dzieciaczków... niech Ci się Olinek zdrowo chowa i niech go rozdarta siostra pociągnie za sobą rozwojowo :-) I jeszcze spełnienia marzeń!!!
Aga dla Ciebie też full pociechy z synów! Dużo spokoju, spełnienia marzeń, zdrówka, może spokojnych i własnych czterech kątów :-)
A w Nowym 2011 roku wszystkim mamusiom życzę oby ten rok był jeszcze lepszy od minionego, i niech wam się marzenia spełniają!!!
Kacha dla Ciebie pociechy z dzieciaczków... niech Ci się Olinek zdrowo chowa i niech go rozdarta siostra pociągnie za sobą rozwojowo :-) I jeszcze spełnienia marzeń!!!
Aga dla Ciebie też full pociechy z synów! Dużo spokoju, spełnienia marzeń, zdrówka, może spokojnych i własnych czterech kątów :-)
A w Nowym 2011 roku wszystkim mamusiom życzę oby ten rok był jeszcze lepszy od minionego, i niech wam się marzenia spełniają!!!
alex3meyer
Matka gagatka
Aga- Wszystkiego najlepszego!!!:-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
dziękuję:-)
reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Aguś jeszcze ode mnie, spóźnione ale szczere wszystkiego naj, naj :-)
I dziękuję Wam jeszcze raz za życzenia :-)
I dziękuję Wam jeszcze raz za życzenia :-)
Podziel się: