reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Gajutku wszystkiego naj, naj :-) I Elmo do kolekcji :-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Wszystkiego najlepszego dla Gajutka. Dużo zdrówka i usmiechu:-)
A dla całej reszty grudniaków i ich rodzinek Zdrowych i Wesołych Świąt. Spokoju, który pozwoli odpocząć od codziennego zgiełku i cudownie spędzonego czasu w gronie najbliższych. No i oczywiście mnóstwa super prezentów pod choinką:-):-)
A dla całej reszty grudniaków i ich rodzinek Zdrowych i Wesołych Świąt. Spokoju, który pozwoli odpocząć od codziennego zgiełku i cudownie spędzonego czasu w gronie najbliższych. No i oczywiście mnóstwa super prezentów pod choinką:-):-)
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
Sto latek dla Gajutka:-)
i na jutro dla Kini
i na jutro dla Kini
kasiamaj
mama 2007/2010
wszystkiego najlepszego dla Gajutka.
Kingunia-sto lat!!!! najlepszego!!!
Kingunia-sto lat!!!! najlepszego!!!
Stefanka, a moja sierotka nie zna Elmo, bo nie wiem co my za tv mamy, ale jeszcze ani razu nie trafilismy na ulice sezamkowa
A poniewaz u mnie tez juz 24, to pozwole sobie pozyczyc wszystkiego najlepszego naszej wigilijnej solenizantce Kini
100 latek przebojowa Panienko! Zdrowka, usmiechu i pomyslow na te czaderskie teksty, ktore tak nas zawsze rozbawiaja :-)
A poniewaz u mnie tez juz 24, to pozwole sobie pozyczyc wszystkiego najlepszego naszej wigilijnej solenizantce Kini
100 latek przebojowa Panienko! Zdrowka, usmiechu i pomyslow na te czaderskie teksty, ktore tak nas zawsze rozbawiaja :-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Wesołych Świąt Dziewczynki :-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
STO LAT Dla Gajutka i Kini !!!!!
a dla Was kochane dziewczynki, zdrowych rodzinnych i wesołych Świąt.
Wszystiego naj naj na Świeta dla Was i Waszych rodzin !!
a dla Was kochane dziewczynki, zdrowych rodzinnych i wesołych Świąt.
Wszystiego naj naj na Świeta dla Was i Waszych rodzin !!
reklama
Podziel się: