reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
pryzybela- wszystkiego naj z okazji imienin:-)
Paula21
Grudzień '07
alex3meyer
Matka gagatka
I ja sie dokladam do zyczen! Wszystkiego najlepszego Iza!
kasiamaj
mama 2007/2010
Iza wszystkiego najlepszego!!!!
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Izuś wszystkiego naj naj:-)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Izunia i od nas wszystkiego naj, naj :-) Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci Małżon nago tańczy ;-)
Dziewczynki, bardzo dziekuje!
Tutaj niby sie nie swietuje imienin, ale ja jakos tak chyba bede miec sentyment do tego swieta:-) No i tak cichaczem kokosanki upieklam i poczestowalam rodzinke...
R chcial wypaplac z jakiej to okazji, ale mu zagrozilam ze jak to zrobi, to mu siary narobie, ze niedobry maz bo sam nie pamietal hehe....
Ja sobie gdzies tak w duchu moge swietowac, ale zeby bylo sprawiedliwie, to niezrecznie tak sie ze swoimi imieninami obnosic jesli inni nie obchodza;-)
Tutaj niby sie nie swietuje imienin, ale ja jakos tak chyba bede miec sentyment do tego swieta:-) No i tak cichaczem kokosanki upieklam i poczestowalam rodzinke...
R chcial wypaplac z jakiej to okazji, ale mu zagrozilam ze jak to zrobi, to mu siary narobie, ze niedobry maz bo sam nie pamietal hehe....
Ja sobie gdzies tak w duchu moge swietowac, ale zeby bylo sprawiedliwie, to niezrecznie tak sie ze swoimi imieninami obnosic jesli inni nie obchodza;-)
reklama
alex3meyer
Matka gagatka
Stefanko- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Podziel się: