reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia urodzinowe dla kwietniowych Bąbelków!!!

kUBUSIU
W dniu twojego święta chcę ci podarować
kawałeczek ziemi, byś mógł wyhodować,
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dać ci tego,
lecz mogę ci życzyć wszystkiego dobrego!

Zobacz załącznik 347224
Życzy Zosia z mamą.

reklama
Kubusiu
Rockendrolowy nasz chłopaku ;-) Życzymy Ci z Alicją samych przyjemności w dniu urodzin, dużo odjechanych prezentów, licznych gości, siostrzyczki lub braciszka, (ale o to musisz poprosić rodziców). Rośnij zdrowo i bądź zawsze wesolutki​

33u5rnc.jpg

Haniu !!
Rośnij duża i zdrowa!! każdego dnia dawaj rodzicom powody do dumy!!
Niech Twoje marzenia spełnią się, a uśmiech nigdy nie opuszcza Twojej buzi.

tort_urodzinowy_20_400x400.jpg

Sebciu!!
Ty klonie mojego Kubusia jak to mówią e-ciotki :-) życzę Ci, abyś wyrósł na dużego i cudownego faceta!!
Aby Twoi rodzice mogli każdego dnia być dumni z Twoich osiągnięć !!

tort_urodzinowy.jpg

Życzy Ciocia kici z Kubulkiem :-D

Sebek, Szadzislawku nasz- pomyslnosci i radosci zarowno dzis, jak i kazdego kolejnego dnia Twojego zycia!
BlueBoyCrown%20Resized.jpg

reklama
Sebciu,

życzę Ci

Samych uśmiechów,

przyjaciół stu,
tysiąca przygód,
bajecznych snów,
worka prezentów,
uciech bez liku,
słonecznych dni,
lodów na patyku