reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia urodzinowe dla kwietniowych Bąbelków!!!

Aleksandro
życzymy CI samych pogodnych dni
żeby twoje śliczne oczka były zawsze roześmiane !
STO LAT!!!
diddl-geschenk-6.gif

reklama
Laski qrcze zagwostkę mam no....Jaki Mikołajek??? Cholera skacze po watkach szukam Mikolajka i nikt mi do głowy nie przychodzi. Z góry przepraszam mamę Mikolajka i samego Mikolajka, ale cholera nie pamiętam:zawstydzona/y::baffled:

Nie jesteś sama ja też :zawstydzona/y: a znalazłam dzisiaj ;-) Synek naszej nowej Pauli25 to Mikołaj i miał urodzinki wczoraj

Także Mikołajku przepraszam że taka gapa z e-ciotki i wszystkiego co najlepsze dla ciebie! Samych pogodnych dni, żebyś mógł broić do woli, tony zabawek i zdrówka!
t_59049271_1.jpg

Oluniu w dniu pierwszych urodzinek życzymy ci uśmiechu, fajnych zabawek, szaleńst z bratem doprowadzających matkę do białej gorączki ;-) i wszystkiego co najlepsze!
17902449_1.jpg

No i Mareczek pięknie dziękuje za życzenia! Sam próbuje mi tu coś napisać ale staram sie jak moge

Dzięki Aga:-)

W takim razie Mikolajku...przepraszam Cię kochany, e-ciotka gapa jest...i zyczę Ci dużo , dużo zdrówka:-)

Oluniu wszystkiego najlepszego, pociechy z rodziców i brata i samych szczęśliwych chwil:-)

Załączniki

• 48.gif
    48.gif
    9,4 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
Oluniu- wszystkiego dobrego w Dniu Twoich Pierwszych Urodzinek!
Czaruj wszystkich cudnymi oczkami, i zawsze daz do celu!!!

Oleńko błękitno oka tak jak Antośka życzymy Ci wraz z Antosia zdrówka, dużo uśmiechu, samcyh beztroskich chwil i spełnienia wszystkich Twoich marzeń tych małych i tych dużych :-) Antonina z e-ciotką Izą :-)

Olutko kochana z okazji Twoich pierwszych urodzinek zyczymy Ci zebys zawsze byla szczesliwa, usmiechnieta i zebys osiagala to do czego dazysz:) rosnij dalej taka sliczna i usmiechnieta:)
Wszystkiego dobrego zyczy Twoja imienniczka Ola z mama:)

reklama
Do góry