reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zyczenia Swiateczne

Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę i Wam moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Wam się darzyło,z roku na rok lepiej było.:-)

reklama
my troszeczke spóznione ale b. serdeczne zyczonka zasyałamy (przez ta bieganine i wyjazd nie miałam czasu na forum przed swietami zagladnac)
....zapachu świerkowych igieł, blasku anielskich włosów
i spotkań bez pospiechu
....a w Nowym Roku spełnienia wszystkich uskrzydlonych marzeń
....i powodzenia w codziennych sprawach
....by dzieciaczki były zdrowe i usmiechniete- a mamy miały siły na wszystko....
zyczy mama Magda, tata Piotr i Sarenka

Załączniki

• uciekajacy mikołaj.gif
    uciekajacy mikołaj.gif
    27,5 KB · Wyświetleń: 161
Święta, Święta i po Świętach...my dziekujemy za wszystkie miłe życzonka...a jak tam dziewczyny w Święta? spróbowałyście chociaż jednej świątecznej tradycyjnej potrawy? bo ja to chyba tylko opłatek...:-). u mojej teściowej czekał na mnie karp ugotowany z marchewką i pietruszką z ziołami prowansalskimi, pierożki z suszoną śliwką i sałatka jarzynowa z ugotowanej marchewki, pietruszki, jabłkiem, suszoną śliwką i odrobiną oliwy...byłam mile zaskoczona...a u mnie w domu tylko karp w galarecie, banan i jabłko...no cóż...za rok napewno sobie odbiję. a nie odmówiłam sobie zwinięcia trochę uszek i je zamroziłam na moje "lepsze czasy".:baffled:

O rany to wy nawet w Swieta przestrzegalyscie diety? JA jadlam wszystko... rybe, pierogi z kapucha i grzybami, bigos, kutie, jajka z tunczykiem i lososiem, salatki etc etc i malej nic nie bylo mimo iz pila moje mleczko w buteleczce a nawet do piersi ja przystawilam bo zapomnialam pompy!!! Malej nic nie bylo- spala jak susel cala noc i caly pierwszy dzien swiat.
Za to dzis zjadlam pare ochechow wloskich i mala chyba tego nie lubi.... jakas placzliwa i rozdrazniona.....

ja tez jadłam wszystko- po ciut- uszka- mniam:-) , pierogi z kapusta, sledzia nawet jednego, smazonego klopsa, i winka czerwonego troche....a Sarence nic nie było:tak: ....za m-c bede jest juz wszystko- wprowadzajac stopniowo- i si enie moge doczekac:tak:

W święta tez wszystkiego po troszku spróbowała, mały nie miał jakiś boleści i był grzeczniutki jak zawsze. Ale za to po świętach buzia pokryła mu sie szorstką wysypką.:sick: Pediatra niestety potwierdził że to alergia, zresztą Ola tez miało to samo więc wiem jak to wygląda.Kurcze a wierzyłam ze alergie to dopiero od 3 miesiąca. Eh no i przeszłam na diete:-(. I tak od początku starałam sie nie jeść za wiele nabiału i innych uczulaczy, a w świeta też nie szarzowałam. Zjadłam tylko jeden kawałek kakaowego ciasta i dwie czekoladki, malutki kawałek sledzia w śmietanie, pół mandarynki i nic więcej z tych bardziej alergizujących rzeczy nie jadłam. :-(I moja dieta znowu stała sie monotomna..bleee. Juz niewiem co wymyslac do jedzenia:unsure:

9wb8.gif

Z ostatnią kartą kalendarza
zerwijcie wszystkie złe nastroje,
zapomnijcie o wszystkich nieudanych dniach,
przekreślcie niewarte w pamięci chwile
i wejdźcie w Nowy Rok jak w nowej sukni,
jak wchodzi się na najwspanialszy bal świata.

Monika, Maciej i Dominiczek

reklama
Wooo Hooo U Was Juz Strzelily Szampany. Jeszcze Raz Wszystkiego Najlepszego W Nowym 2007 Roku I Oby Byl Tak Owocny Jak Ten Stary 2006 , Pelen Radosci I Szczescia!!!!

Do góry