reklama
Sto lat Sto lat dla naszego pierwszego forumowego dzieciaczka Filipka, który kończy dziś pierwszy miesiąc.
oraz
dla wszystkich dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka :-)
Przyłączam się do życzeń :-)
nocanka
Mama Klaudii
Dziekuję za gratulacje, ja już w domku, Klaudia na neonatologii, w dużym skrócie - 28 maja rano moja Ginka podjęła decyzję o CC ponieważ Mała przestała przybierać na wadze, w sumie to po urodzeniu okazało się że ma 2290 g więc aż taka maleńka nie jest..... w usg wyszło 2010g. Dzisiaj miałyśmy obie wyjść do domku ale okzałało się że jakiś wskaźnik w badaniu wyszedł za wysoki i muszą mi córę podkurować trochę - a że tłok na porodówce to musiałam ustąpić miejsca............ Bede jezdzić do Niej 2 razy dziennie i dowozić mleczko
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Nocanko trzymam kciuki, żeby Malutka szybciutko wydobrzała A kiedy mają ją wypuścić?
Dziękuję Wam za ciepłe słowa
Magni Nocanka, Nanya ogromne gratulacje dziewczyny. Dużo zdrówka dla Was i Waszych pociech.
Tricolor, Kalina dzięki za przekazanie wieści o nas;-):-)
Monia na spacerek napewno się wybierzemy:-)
Pozdrawiam
Magni Nocanka, Nanya ogromne gratulacje dziewczyny. Dużo zdrówka dla Was i Waszych pociech.
Tricolor, Kalina dzięki za przekazanie wieści o nas;-):-)
Monia na spacerek napewno się wybierzemy:-)
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Nocanko trzymam kciuki, zeby Twoja corcia szybciutko wydobrzała
Powiedzieli dlaczego Klaudynka przestala przybierac na wadze ??
Powiedzieli dlaczego Klaudynka przestala przybierac na wadze ??
reklama
maggieness
Wdrożona(y)
Dziekuję za gratulacje, ja już w domku, Klaudia na neonatologii, w dużym skrócie - 28 maja rano moja Ginka podjęła decyzję o CC ponieważ Mała przestała przybierać na wadze, w sumie to po urodzeniu okazało się że ma 2290 g więc aż taka maleńka nie jest..... w usg wyszło 2010g. Dzisiaj miałyśmy obie wyjść do domku ale okzałało się że jakiś wskaźnik w badaniu wyszedł za wysoki i muszą mi córę podkurować trochę - a że tłok na porodówce to musiałam ustąpić miejsca............ Bede jezdzić do Niej 2 razy dziennie i dowozić mleczko
Trzymam kciukasy, żeby Klaudia jak najszybciej była z Tobą w domku :-)
Podziel się: