reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
Wszystkim dzieciaczkom
skladam najlepsze zyczonka,

pieknego w zyciu slonka,
smutkow malych jak biedronka
i szczescia wielkiego jak smok!

1269jpg.gif

Spoznione zyczonka dla
andzia111
Krzysia (Męża Kasia_Irlandka)
Krzyśka (Męża Sunniva)
annya
Tusienka (moja imienniczko;-) )

Na imieninowy upominek
nie chcę mowic wiele slow,
zdrowia, szczescia, pomyslnosci
niechaj w zyciu Waszym gosci.

kwiatybukiety016d.jpg

Ostatnia edycja:
Martusia 78 i wszystkim martusiom z okazji imienin wszystkiego naj naj

W tym szczególnym dniu
Szczególnie życzę Ci rzeczy dwóch:
Miłości co w sens życie ubiera
I szczęścia by wygrać z losem w pokera

serduszko.gif
serduszko.gif
Moglabym nie spac tylko po to, aby slyszec jak oddychasz, patrzec jak usmiechasz sie gdy spisz - chwile spedzone z Toba to skarb
serduszko.gif
serduszko.gif

Załączniki

• 029.gif
    029.gif
    20,8 KB · Wyświetleń: 79
Martusiu, spóźnione, ale z samego serduszka płynące życzonka imieninowe!!! pociechy z męża z dzieci!!! wszystkiego, co najlepsze i najsłodsze!!!

A dla Lusi w dniu skończenia 2 miesięcy moc życzonek zdrówka i uśmiechu!!! rośnij duża perełko na pociechę swoim rodzicom!!!

Ostatnia edycja:
W imieniu Lusi bardzo dziękuję :-D
Ja też przesyłam wszystkim spóźnione życzenia!!! Chwilkę czasu mnie tu nie było, ale powoli nadrabiam.

W dniu ukończenia 3 już miesiąca, najserdeczniejsze życzonka dla Fifiego!!! dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności i uśmiechu na buzi!!!:-D:-D:-D:-D:-D

A także dla Kacperka w dniu skończenia 2 miesiąca!!! Dużo radości, słonka i prezentów!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Rośnijcie duzi na pociechę rodzicom perełki!!! :-D:-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry