reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
Kochani Gabi, Haniu i Piotrusiu, w dniu Waszej 1 miesięcznicy życzę Wam zdrówka uśmiechu i dużo słonka!!! rośnijcie duże i na pociechę swoim rodzicom perełki!!! :-D:-D:-D

Kochana Martusiu, w dniu Twych urodzin składam Ci najserdeczniejsze życzenia, zdrówka szczęscia pomyslności, pociechy z dzieci i z męża ;-) i spełnienia wszystkich marzeń i planów :-D

Kochani Gabi, Haniu i Piotrusiu, w dniu Waszej 1 miesięcznicy życzę Wam zdrówka uśmiechu i dużo słonka!!! rośnijcie duże i na pociechę swoim rodzicom perełki!!! :-D:-D:-D

Kochana Martusiu, w dniu Twych urodzin składam Ci najserdeczniejsze życzenia, zdrówka szczęscia pomyslności, pociechy z dzieci i z męża ;-) i spełnienia wszystkich marzeń i planów :-D

Ja sie podpinam pod zyczenia. WSZYSTKIEGO NAJ..:yes:

No to i ja się podpinam :-D:-D
Kochane maluszki, kochana Martusiu życzę wam wszystkiego co najlepsze!!

Witajcie po tak długiej przerwie.

Chcę Wam napisać, że 6 lipca o 17.40 przyszedł na świat nasz synek Mateusz. Waga 4170g i 57 długi.

reklama
Do góry