reklama
Kochani Gabi, Haniu i Piotrusiu, w dniu Waszej 1 miesięcznicy życzę Wam zdrówka uśmiechu i dużo słonka!!! rośnijcie duże i na pociechę swoim rodzicom perełki!!!
Kochana Martusiu, w dniu Twych urodzin składam Ci najserdeczniejsze życzenia, zdrówka szczęscia pomyslności, pociechy z dzieci i z męża ;-) i spełnienia wszystkich marzeń i planów
Kochana Martusiu, w dniu Twych urodzin składam Ci najserdeczniejsze życzenia, zdrówka szczęscia pomyslności, pociechy z dzieci i z męża ;-) i spełnienia wszystkich marzeń i planów
irka252
Czerwcowa mama 2009
Ja sie podpinam pod zyczenia. WSZYSTKIEGO NAJ..Kochani Gabi, Haniu i Piotrusiu, w dniu Waszej 1 miesięcznicy życzę Wam zdrówka uśmiechu i dużo słonka!!! rośnijcie duże i na pociechę swoim rodzicom perełki!!!
No to i ja się podpinamKochani Gabi, Haniu i Piotrusiu, w dniu Waszej 1 miesięcznicy życzę Wam zdrówka uśmiechu i dużo słonka!!! rośnijcie duże i na pociechę swoim rodzicom perełki!!!
Kochane maluszki, kochana Martusiu życzę wam wszystkiego co najlepsze!!
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Kochane dzieciaczki i ja Wam życzę wszystkiego najlepszego. Rośnijcie zdrowo i miejcie zawsze uśmiech na buzialkach.
Podpinam sie
Wszytskiego najjjj dzieciaczki muaaaa :*:*:***:*:*
Bardzo dziekuje za zyczonka :*:*:*:*:
tusienka
Benio 06/09, Lulka 09/11
Aga gratuluję serdecznie!!! Zdaje się, że jesteś pierwszą "lipcówką" wśród czerwcówek;-)
reklama
Podziel się: