reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia -Gratulacje ....

reklama
Tau no nie było nie było;-):-D spryciaro:-D;-)
Cypisia no ja też o 9:-) wydostałyśmy się z dziewczynkami z pieleszy i do komóry ... a tam taki niusik radosny:-D

Kalina gratulacje serdeczne!!!!!

No i wykrakała - urodziła w swój wymarzony dzień, Czarownica jedna:laugh2: A że Ksenia podobna do Kalisza - no cóż... przynajmniej wiemy, że urodę odziedziczyła po Mamusi;-)

No to jeszcze ja sie melduje po tym niesamowitym weekendzie.......:tak:
14.06 o godz. 09.05 urodzil sie nasz synek Alexander, ma 53 cm i 4544g, obwod glowki 37,5cm:szok:.
Godzine temu wrocilismy do domu i marzymy o wypoczynku. Porod trwal 16 godzin i niestety nie obylo sie bez komplikacji. Na kroczu wyszyty mam wielki usmiech ale powoli dochodzimy do siebie, maly jest zdrowiutki a to najwazniejsze.

Gratuluje wszystkim nowym mamusiom, a widze ze te burze i grzmoty wielu pomogly:-):tak:;-).

reklama
gratulacje dziewuszki ,
anavel duży synalek - nic dziwnego że uśmiech tez :)

Załączniki

• its-a-girl.gif
    its-a-girl.gif
    33,9 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Do góry