niech się spełniają Wasze marzeniaBlaneczko,Jurandzie-Wszystkiego najlepszego kochane roczniaki
reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
STO LATnajbardziej wyczekiwany,najbardziej tajemne imię ,całą ciążę zwany INTRUZKIEM ...kochany
Jurandzie żyj nam i panuj 100 lat
Blaneczko i tobie niech słoneczko też 100 lat świeci
mamaflavii
Mama Flavii i Julianka
I od nas caluski z okazji 1-szych urodzinek dla Adasia, Kalinki, Majeczki, Macka, Krzysia, Juranda i Blanki! Rosnijcie duze, zdrowe i madre! :-)
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
u ja niedobra...zapomniałam o Blance... to dlatego, że Ewelinki już tak długo nie było:-(
Dużo szczęścia i dla Ciebie, Malutka
aga221122
mama Jurandzika :))
No to teraz my zaległe życzenia składamy już roczniakom:
Gab, Amelka, Mila, Cyprian, Karol, Zosia, Adam, Kalina, Maja, Maciek, Krzyś i Blanka
a teraz przyszłym roczniakom: Kaja i Nikodem
wszystkim życzymy uśmiechu codziennie i zero bólu ząbkowego, no i abyście dobrze rodziców sobie wychowali.
Ja z Jurandem bardzo dziękujemy za życzenia:-):-):-). Jolek przypomniałaś mi intruza, a już zapomniałam.
Gab, Amelka, Mila, Cyprian, Karol, Zosia, Adam, Kalina, Maja, Maciek, Krzyś i Blanka
a teraz przyszłym roczniakom: Kaja i Nikodem
wszystkim życzymy uśmiechu codziennie i zero bólu ząbkowego, no i abyście dobrze rodziców sobie wychowali.
Ja z Jurandem bardzo dziękujemy za życzenia:-):-):-). Jolek przypomniałaś mi intruza, a już zapomniałam.
paulusia2209
Blaneczko,Jurandzie-Wszystkiego najlepszego kochane roczniaki
zapmarta
Karolkowa mama
Nikusiowi i Kajce - Bajce samych pięknych chwil i 100 lat wszelkiej pomyślności.
reklama
maltanka
Podziel się: