reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Życzenia, gratulacje, pozdrowienia......

Leosiu Kochany;-)
z okazji 1 urodzin
życzymy Ci wszystkiego naj:tak:

Wojtuś z mamą

Ines z okazji urodzin
życzę Ci żebyś zawsze była
radosna i usmiechnięta,
żeby zdrowie Ci dopisywało
a macierzyństwo było największą przygodą życia;-)
edi

reklama
Juleńko i Leonku
Wszystkiego najlepszego
z okazji 1 urodzin.
kubus_puchatek10.gif

Ines
najlepsze życzenia urodzinowe.
Dużo zdrowia,szczęścia
i spełnienia marzeń oraz
pociechy z córeczki.
urodziny60.gif

Wszystkim pięknie dziekujemy za życzonka i karteczki dla Mariczki :-) :-) :-)
Bardzo przepraszam za brak życzeń osatatnio od nas dla naszych kochanych wrześniowych roczniaczków ale mam problemy z kompem :angry::wściekła/y::baffled::sorry2: Teraz korzystam ze staruskiego laptopika który ledwo dyszy i co chwila mu matryca gasnie :angry: Poza tym Mariczka jest mocno chora (ma szmery w oskrzelach i dostaje antybiotyk, strasznie się boję zeby na płucka nie zeszło) i nie mam głowy do forum itp...dlatego wybaczcie nam brak karteczek :-( :-( :sorry2:

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM, KTÓRE OSTATNIO SKOŃCZYŁY ROCZEK ZYCZYMY
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
MARICZKA Z MAMĄ
Co do życzeń dla mnie to... bardzo mnie wzruszyłyście że pamiętacie!!! Dzięki i wieeelki buziak! :-)

4731_happy-birthday.gif

LEONKU i INES!

Najserdeczniejsze zyczonka
z okazji Waszych dzisiejszych
urodzin!
Usmiechu,zdrowia
i spelnienia marzen -
tych duzych i tych malutkich!

4731_happy-birthday.gif

Zuzia z Mamula :-D

LEONKU wszystkiego naj naj naj naj najlepszego z okazji Twoich 1 urodzinek! 1000 buzaków!

Ciociu Inez z okazji Twoich urodzin życzymy wszystkiego co najlepsze, duuużo pociechy z Mariczki!

Ola z ciocią Gosią chcą złożyć życzonka (caszem spóźnione) dużo zdrówka, pomyślnośći, samych pogodnych i uśmiechniętych dni oraz szczęścia dla:
Juleńki
Leonka
Patrycji
Przemcia
Michałka
Kubusia

reklama
Michałku, Patrysiu, Wojtusiu,Oliwio, Filipku, Anielki nasza przyjaciółko, Igorku, Nataszko
no i Oliweczko Luczynkowa:-)
ogromne podziękowania za urodzinowe karteczki od Przemuśka

Do góry