reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Życzenia, gratulacje, pozdrowienia......

OLEŃCE,NATALCE,ALUNI,IGORKOWI I FILIPKOWI ŻYCZMY WIELU USMIESZKÓW I ZDRÓWEŃKA
WOJTUS Z MAMUSIĄ;-) :-) ;-)

reklama
bukiet.jpg

LUCZYNKO!!! LUCYNKO!!! :-) :-) :-)

Najserdeczniejsze zyczonka z okazji dzisiejszych urodzinek! :tak: :-) Troszke pozno,ale lepiej pozno niz wcale. ;-) Duzo zdrowka,sily,usmiechow i oby Oliwia przynosila Ci nadal tyle radosci,jak to robila do tej pory! :tak: :-) :tak:

Buziaki Kochana! :happy2: :happy2:

bukiet.jpg

Zuzia i agutka :-D

O jeju jeju!!!
Kochana Luczynko!!!
w dniu urodzinek życzymy
samych pogodnych dni,pociechy z Liweńki,
pomyślego ukończenia studiów i
męża spełniającego Twoje marzenia;-) :-) :tak:

Agutko i Edi-dziekuje Wam bardzo za pamiec i zyczenia, jestescie kochane :tak: :-)

Agutko ja to chyba przeprowadze sie do ZG:-p , bardzo chcialabym Cie poznac osobiscie, jestes kochana <cmok> ;-)

Agutko ja to chyba przeprowadze sie do ZG:-p , bardzo chcialabym Cie poznac osobiscie, jestes kochana <cmok> ;-)

Ojeju jeju,coz ja tu czytam! :szok: :-D Lucynko Slonko,czekam na ten Twoj krok! Mam nadzieje,ze doczekam sie Twojej przeprowadzki! :-p :-D No albo chociaz jakiegos naszego spotkanka,co bym mogla Cie poznac BLIZEJ :cool2: :-p i np. tak mocno Cie usciskac,hihi. :-D :tak:

Luczynko wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i pociechy z Oliwci i mężusia.

Filipek bardzo dziękuje wszystkim za życzenia.

reklama
Do góry