reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Życzenia, gratulacje, pozdrowienia......

A jakie my mamy jutro święto :baffled: :eek: :confused:

Jutro to chyba MILENKA i OLIWKA :-) :-D

Ale dziękujemy baaaaardzo i łapiemy buziaczki :-D

reklama
Dla Oliwci i Milenki najlepsze życzenia z okazji skończenia 7-go miesiąca. Dużo zdrówka i 100 latek.

Dla Ines (Agnieszki) z okazji imienin, wszystkiego najlepszego. Pociechy z córeczki i spełnienia marzeń.

Dla Oliwki i Milenki wszystkiego naaaajlepszego , dużo uśmiechu i 100 latek!:tak: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Buziaczki!;-)

Dla MILENKI i OLIWKI najlepsze życzenia z okazji ukończenia 7 miesięcy! Buzi buzi dziewczynki

:dry: chyba jestem jakas wyrodna matka bo ja nie wiem z jakiej okazji Anielka dostaje dziś życzenia.....

MILENKO-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI SKOŃCZENIA 7 MIESIĄCA! :-)

Oliwka bardzo serdecznie DZIĘKUJE za pamiec i zyczenia Filipkowi i cioci Rybce, Alicji i cioci Renatce, Marcelkowi i Jego Mamusi, Dominiczkowi i Jego Mamusi, Anielce i cioci Oleńce :-)

baerdunkel030.gif

OLIWCE
&
MILENCE
miliony najsłodszych życzeń
z okazji 7 miesięcy

reklama
Do góry