reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia, gratulacje, pozdrowienia......

LUCZYNKO, spóźnione ale szczere: życzę Ci abys każdego dnia miała powód, zeby pomyśleć: "Ale jestem szczęśliwa"!
Wszystkiego naj naj naj....

reklama
Mju dziekuje bardzo za zyczenia :-) i przepraszam ze pisze odpiero dzis ale ostatnio mam tyle spraw na glowie ze juz sie gubie :baffled:

Agutko a stara to ja juz jestem niestety, buuuu :-( nawet moj malzonek mi to powiedzial :baffled: stwierdzil ze bral sobie mloda 20-stke a tu teraz taka stara dupa :-p:-D:sorry2::dry:

DZIECIĄTKA!
NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĄTKA!
SAMEJ MIŁOŚCI WOKÓŁ I BEZTROSKIEGO DZIECIŃSTWA!

metoyou14jpgqo5.jpg

Spóźnione,ale najcieplejsze i najserdeczniejsze życzonka dla SZYMONKA,
z okazji DRUGICH URODZINEK!!!
Zdrówka i ciągłego uśmiechu na buzi!
:tak: :tak: :tak: :-)​

2_urodziny.gif

Zuzia i ciocia agutka :-D

ALUNI, IGORKOWI i SZYMONKOWI (tu troszke spoźnione:zawstydzona/y:) najlepsze życzenia z okazji
2​

urodzinek,składaja Ciocia Ola i Anielka :-)
Buziaki Dwulatki!

WOJTUSIU!
Z okazji Twoich 2 urodzinek składamy Ci najlepsze życzenia!Dużo zdrówka, dużo powodów do śmiechu i psot no i... fajnej siostry albo fajnego brata! :*

Szymonkowi, Aluni, Igorkowi i Wojtusiowi składamy najlepsze życzenia z okazji skończenia 2 latek. Dużo zdrówka i samych radosnych dni.

Filipek z mamusią.

reklama
Do góry