reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Życzenia, gratulacje, pozdrowienia......

0667w103nla4.gif
ZUZANKO MOJA UKOCHANA
i NASZE KOCHANE BABYBOOM`owe DZIECIACZKI !!!
0667w103nla4.gif

Z okazji Waszego dzisiejszego swieta zycze Wam:
rzeki i piasku przy rzece na wspaniale, piaskowe fortece.
I poziomek w lesnych kotlinach,
drzew, na ktore dobrze sie wspinac.

:biggrin2: :tak: :biggrin2:

Mama i Ciocia agutka :-D

reklama
MOJEJ KOCHANEJ AKSAMITCE I WSZYSTKIM DZIECIACZKOM BABY BOOMOWYM Z OKAZJI ICH ŚWIĘTA ŻYCZE ŻEBY ICH DZIECIŃSTWO BYŁO PRZEPEŁNIONE KOLORAMI, RADOŚCIĄ I MIŁOŚCIĄ I ŻEBY ŚWIAT DOROSŁYCH NIE ZAGŁUSZYŁ NIGDY TEGO CO W WAS DZIECIACZKI KOCHANE NAJPIĘKNIEJSZE WASZEJ SPONTANICZNOŚCI I RADOŚCI Z ŻYCIA, UMIEJĘTNOŚCI ŚMIANIA SIĘ Z CZEGOKOLWIEK I DO KOGOKOLWIEK.
BUZIAKI

Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciól...
I wesołej rodzinki...

Wszyskiego naj dla wszystkich naszych dzieciątek.

Spoznione,ale,jak najbardziej szczere zyczonka samych radosnych chwil w zyciu,z okazji ukonczenia 8 miesiaca dla OLIWCI (Lucy) i KAMILKA! :-) :tak: :-)

misxv6.gif

Zuzia i ciocia agutka :-D

Ojej, to i ja się zagapiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dla czarnuleczki Oliweczki:-p i przystojnisia Kamisia wszystkiego najlepszego i 100 latek!!!:tak:;-):-)

reklama
Agutko to wskocz na poprzednią stronę, Renne nie zapomniała!:tak: No ale ja tak:zawstydzona/y:, ale Bliźniaki nie są pamiętliwe;-)

Nataszce i Igorkowi
kochanym Bliźniakom
tysiące najsłodszych życzeń zdrowia i usmiechu

Do góry