reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Życzenia, gratulacje, pozdrowienia......

reklama
Renne30
Z okazji Twego święta życzymy Ci,
kolejnych dni, miesięcy i lat pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy
i również tego, żebyś potrafiła cieszyć się z życia
w każdym jego momencie

Sto lat! Sto lat! Renee najlepsze życzenia z okazji Twoich urodzin ! Spełnienia wszystkich marzeń i przede wszystkim duuużooo MIŁOŚCI!

Widzę, że Dzikidzik mnie wyprzedził z tymi życzeniami.

Dla wszystkich dzieciaczków, które w ostatnim czasie obchodziły swoje święta Dominiś z mamusią składa gorące życzonka!

A myślałam, że będę pierwsza....
RENEE Z okazji urodzin wszystkiego co najnajnajlepsze, zdrowia, dużo miłości, przyjaciół, wytrwałości a przedewszystkim nie kończącej się radości z życia i optymizmu na codzień!!! Buziaki !

Dzikidzik, Mammomisia,Mju wielkie dzięki:tak:, ale mi się milusio zrobiło:happy2::-). To ja stawiam wirtualną flachę:-p:-D, tylko może dopiero po 13:00:unsure::huh::dry::-p:-p:-p:-D:laugh2::-D:cool2:

reklama
Do góry