reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia dla naszych maluszków

Igorek bardzo bardzo dziękuje za życzonka ale z tego co pamiętam to urodziłam go 25 a dziś jest 24:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no mogę się mylić w końcu to było prawie 10 miesięcy temu:-D:-D:-D:-D ale i tak bardzo dziękujemy.

Dla wszystkich e-cioć duża buźka od Igorka

reklama
UWAGA - ważna informacja!!!
Oto Tymonek Maraniko jako pierwsze Wrześniątko 2007 kończy roczek. Jak donoszą media fakt, że narodził się w lipcu to czysty przypadek, bo Tymo i tak jest Wrześniowy i koniec :)
A na poważnie:
TYMONKU -

Ile płatków ma stokrotka,

ile jabłek ma szarlotka,
ile kurek jest w kurniku,
ile ząbków jest w grzebyku.
Tyle słońca bez cienia goryczy,
e-cioteczka Atru z Tymusiem Ci życzy :)
a tutaj słodki załącznik:
tort_dzieciecy_11_lrg.jpg

Ostatnia edycja:
No i stało się pierwszy wrześniaczek ma roczek jupiiii kiedy to minęło ROK:szok::-D:-D:-D

Tymonku kochany!!W dniu Twoich pierwszych urodzin, oprócz życzeń jakie zwykle składa Ci rodzina: zdrowia, szczęścia , pomyślności, uśmiechów, całusów, misiów, zabawek, przyjaciół i większego zasobu słów :) życzę Ci, abyś miał jak najwięcej dni w życiu, w których powiesz: jestem szczęśliwy! życzą Igorek z mamą

Rok Rok Rok Już minął rok od mojego pierwszego krzyku od mojego pierwszego oddechu
od mojego pierwszego spojrzenia na mamę tak to już rok

Ostatnia edycja:
reklama
Tymeczku wszystkiego najlepszego
z okazji pierwszych urodzin!!!
Bądź zdrowy, rosnij szybko
bądź grzeczny lub nie :) dla swych kochanych
rodziców!!!
Przesyłamy moc buziaczków i przytulasków
od e-cioci Kasi i kumpla Kubusia :)
STO LAT!!!!

Do góry