reklama
Mnie tam kiedys wpisano...ale podejrzewam ze dziewczyny kopiuja, wpisuja swoje dane w wordzie i wklejaja na nowo...ja taka liste mam na pulpicie kompa:-) - taka ze mnie BBholiczka:-)Hurda a jak się mam dopisać do tej listy??/
monia pisze:ja podam nasze dane może też ktoś nas tam dopisze
Monia_l -Mateusz 17.09.2007r __________________
Na pierwszej stronie tego wątku jest lista z urodzinami naszych maluszków właśnie poprosiłam Majandrę żeby ją zaktualizował więc cierpliwości jak tylko Majandra znajdzie odrobinkę czasu to na pewno wszystko uzupełni:-):-):-):-) i wtedy wystarczy tylko zajrzeć na pierwszą stronę tego wątku i wszystko jasne:-):-):-):-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Zrobione:-)właśnie poprosiłam Majandrę żeby ją zaktualizował więc cierpliwości jak tylko Majandra znajdzie odrobinkę czasu to na pewno wszystko uzupełni:-):-):-):-) i wtedy wystarczy tylko zajrzeć na pierwszą stronę tego wątku i wszystko jasne:-):-):-):-)
majandra
He, he, Asiek już Ci się tabelki pomyliły. Ja zbieram dane do tabelki z życzeniami, a Atruviell do tej ogólnej. Ale te dane co podałaś to i tak się mi przydadzą.Majandra to ja jeszcze raz podaje dane do tabelki
córka Julia termin porodu 19.09.2007 poród 28.09.2007 siłami natury
waga 3450 i 56cm:-):-)
reklama
majandra
Klavell, dużo zdrówka dla Twojej ośmiomiesięcznej pociechy, Hanifki:-)
(coś mi się porypało i nie mogę wybrać kolorów i czcionki, więc wybacz,że tak ponuro)
(coś mi się porypało i nie mogę wybrać kolorów i czcionki, więc wybacz,że tak ponuro)
Podziel się: