reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia dla naszych maluszków

oj i ja się zaniedbałam z tym wątkiem, wybaczcie, maluszkom życzę zdrówka i uśmiechu, smakowitego mleczka i wspaniałych doznań smakowych w nowościach słoikowych. I zadnych alergii!

reklama
Carioca - spoznione ale szczere zyczonka dla Stasiula - duuzo zdrowka i usmiechu!
Blimka - wielkie buziaki dla dzisiejszego solenizanta Dawidka

A ja się zbierałam w piątek, żeby złożyć życzenia wszystkim maluszkom obchodzącym rocznicę w najbliższych dniach, ale myślę sobie - za wcześnie, po co wybiegać przed szereg. A teraz co? Po prostu ze łba wyleciało...:zawstydzona/y::sorry:

Ale już się poprawiam:

Harsh, Uleeczka, Blimka, Carioca,Kina82 - zaległe ale szczere życzonka dla Waszych maluszków, które ukończyły kolejny miesiąc życia:tak:

Aneczko - dla twojej trzynastkowej szczęściary Nel - wszystkiego naj naj i dużo zdrówka w następnym miesiącu życia:-)

KamilaC, Izabela352 - no i dla waszych maluszków, które jubileusz obchodzą jutro - dużo zdrówka i uśmiechów każdego dnia od cioci - sklerotyczki, co by nie ominąć waszego ważnego święta.

DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA!!
bardzo nam miło:)
DOŁĄCZMY SIĘ TEŻ DO ŻYCZEŃ DLA POZOSTAŁYCH MAŁYCH JUBILATÓW!!!

WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!

KamilaC, Izabela352 wszystkiego dobrego dla waszych szkrabów!! Jasia i Piotrusia

reklama
Do góry