reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Życzenia dla naszych maluszków

Troszkę spóźnione :zawstydzona/y:, ale najlepsze życzenia i buziaczki dla Łukaszka, Igorka, Omarka, Tymonka, Tymka i Patryka. No i oczywiście dla Wikusi! Niech maluszki będą zawsze zdrowe i radosne :tak:
oh i ja wczoaj przez tą zawiruchę przegapiłam solenizantów
niech chłopaki mi wybaczą:happy2::happy2:
dzisiaj dużo zdrówka i pogody ducha dzidziołkom i ich rodzicom
o kurcze nawet mamy już półroczniaka, niedługo będą roczki, heheehhe

reklama
Witam to ja też spóźnione ale szczere:-)
26 styczeń
Maraniko
-buziaczki dla Tymka z okazji ukończenia pierwszych 6 miesięcy, no brawo Tymonku jesteś tu najstarszy:-):-)

KatiNJ - wszystkiego co najlepsze dla Julki z okazji ukończenia 5 miesięcy

Xeone, Agacis Atruviell dla "forumowych trojaczków" dużo zdróweczka bo coś ostatnio chorowały no i buziaki z okazji ukończenia 4 miesięcy

27 stycznia dziś

Tygrysku dla Wikusi również dużo zdrówka oraz jeszcze więcej całusków z okazji ukończenia 5 miesięcy

Dziękuję ślicznie w imieniu Łukasza :-D

Wszystkiego najlepszego i sto lat dla Jubilatów!!!

Przepraszam że ominęłam wiele okazji - Wikusi, Tymkowi, Igorowi i Patrykowi oraz Omarkowi życzę wszystkiego najlepszego!!! Najlepsze życzenia również dla Julii, Tymona!!!
Niestety nie było nas a i dostępu do netu nie było :-(

STO LAT i DUZO BUZIAKOW od Carmenki i jej mamy dla przystojnych chlopaczkow:
TYMKA
PATRYCZKA
TYMONKA
i pieknych dziewuszek:
WIKUSI
JULECZKI :-)

reklama
Do góry