My również do tych życzeń się przyłąnczamy:-)Igorku, zyczymy Ci abys nadal byl duma rodzicow i rosl na grzecznego chlopczyka:-)
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Igorku, zyczymy Ci abys nadal byl duma rodzicow i rosl na grzecznego chlopczyka:-)
MY TEŻ MY TEŻ IGORKU STO LAT :-)My również do tych życzeń się przyłąnczamy:-)
my też życzymy duzo zdrówkaIgorku, zyczymy Ci abys nadal byl duma rodzicow i rosl na grzecznego chlopczyka:-)
Dziewczyny (oprócz Anety bo to jej nie dotyczy) , nie składałyśmy życzeń Natalii, nie jest zapisana na listę i dlatego jej nie zauważyłyśmy:-(
Tuśka dużo zdróweczka, radości i szczęśliwych dni dziecięcego szaleństwa
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Natalko dużo dużo zdróweczka i sto lat życia:-)my też życzymy duzo zdrówka
Dziewczyny (oprócz Anety bo to jej nie dotyczy) , nie składałyśmy życzeń Natalii, nie jest zapisana na listę i dlatego jej nie zauważyłyśmy:-(
Tuśka dużo zdróweczka, radości i szczęśliwych dni dziecięcego szaleństwa
a i dzisiaj mamy jeszcze 2 solenizantów Tymusiu, Patryku wszystkiego najlepszego
Ostatnia edycja:
Natalko dużo dużo zdróweczka i sto lat życia:-)
a i dzisiaj mamy jeszcze 2 solenizantów Tymusiu, Patryku wszystkiego najlepszego
A ja po cichu już zaczynałam się gniewać że o mojej gwieżdzie zapomniałyście;-) no i dołączam sie do życzeń
Tymuś i Patryk 100lat
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Julciu kolega Mateuszek z mamusią też życzą dużo zdrówki i 100latJulciu wszystkiego naj naj lepszego. Spełnienia marzeń, duzo zdrówka i beztroskiego dzieciństwa życzy e-ciotka z Tuśką:-)
Adaś z rodznina tez się dołańcza do życzenJulciu wszystkiego naj naj lepszego. Spełnienia marzeń, duzo zdrówka i beztroskiego dzieciństwa życzy e-ciotka z Tuśką:-)
reklama
Podziel się: