reklama
Kasiek1983
Fanka BB :)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
koriander
Fanka BB :)
Milenko(karo85), Julianku(Bbuterfly) i Damianku(Kasiek)
wszystkiego najslodzego w zyciu z okazji ukonczenia 3mcy!!!
wszystkiego najslodzego w zyciu z okazji ukonczenia 3mcy!!!
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Wszystkiego najlepszego dla dzieciaków, którym nie złożyłam życzeń w terminie! Igo, Kornelio, Łukaszku, Ignasiu spóźnione, ale szczere życzenia Majeczko i Tomku dla Was także życzenia wszystkiego dobrego, rośnijcie zdrowo!
Jagusiu, Eryku i Zosiu rośnijcie zdrowo i bądźcie grzeczni! :-) Urodziliście się w wyjątkową dla mnie datę 14 czerwca i tego Wam też ogromnie jeszcze raz gratuluję
Damianie, Julku i Milenko wszystkiego dobrego, choć ttrochę spóźnione to szczere dla Was życzenia ;-) bądźcie dobrzy dla rodziców i zdrowi
I oczywiście wszystkiego co najlepsze dla kończącego dzis 4 miesiace Collina
Jagusiu, Eryku i Zosiu rośnijcie zdrowo i bądźcie grzeczni! :-) Urodziliście się w wyjątkową dla mnie datę 14 czerwca i tego Wam też ogromnie jeszcze raz gratuluję
Damianie, Julku i Milenko wszystkiego dobrego, choć ttrochę spóźnione to szczere dla Was życzenia ;-) bądźcie dobrzy dla rodziców i zdrowi
I oczywiście wszystkiego co najlepsze dla kończącego dzis 4 miesiace Collina
Załączniki
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Soniu, Amelio, Gosiu, Michałku, Witku, Michasiu trochę spóźnione, ale szczere dla Was życzenia zdrowia i szczęścia. Rośnijcie pogodnie i dawajcie dużooo radości rodzicom
Oczywiście także życzenia dla dzisiaj świętujących 3-miesięcznicę dzieciaczków: Wojtusia i Krystianka :-) oraz dla Natanka, kończącego dziś 4 miesiąc życia
Oczywiście także życzenia dla dzisiaj świętujących 3-miesięcznicę dzieciaczków: Wojtusia i Krystianka :-) oraz dla Natanka, kończącego dziś 4 miesiąc życia
Załączniki
reklama