pozwolicie, ze podepne sie pod temat.
otoz,mam problem z najmlodszym dzieckiem. od urodzenia ma szorstka skore i jak si epotem okazalo uczulenie na wieksza ilosc mleka krowiego. i w sumie nie bylo tak zle, ale od jakiegos roku co rusz ma katar, a ostatnio ciagnace ie bole uszu, katar, ostatnio dostal wysypki, wygladalojak rozyczka, bola go nogi. nie wiem co mam wlasciwie robic. byla u lekarza, siedzieli , radzili i dali syrop antyalergiczny. wujek google , po wspisaniu objawow wystosowal diagnoze - alergia pokarmowa, co by sie pokrywala z domymniemaniami lekarzy. nie robili jeszcze mu testow.
teraz siedze i mysle i postanowilam, ze zaprzestaje kuowania mleka jakiegokolwiek i zobacze co bedzi e si e dzialo.
moze ktos mial podobne objawy? dodam,z e ani ja, ani maz nei mamy alergii.
Witam serdecznie jestem tu nowa więc muszę się troszkę zadomowić. Mam ten sam problem z moim Pawełkiem. My również nie mamy alergii a moje dziecko ma. Ale radzimy sobie całkiem nie źle. Jeżeli chciałabyś dowiedzieć się jak to robię, to proszę o wiadomość na pocztę.
Ps Walka z alergią nie jest łatwa i prosta, nie ma też na nią cudownego lekarstwa.