reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zrzucamy kilogramy

reklama
Mamaoli- dalje badz dzielna :) niewiele jak na razie do 17 dnia dotrwalo :)
A ja dzisiaj 23 dzien 6tki odpracowalam :) ale dopiero wieczorem, po polozeniu Oli spac znalazlam chwile czasu. Bo zwykle cwicze rano.

Aniam za dużo się robi tych powtórzeń ::)

ale dziś zrobiłam przerwe miedzy 2 a 3 serią i poszlo lepiej
i chyba tak będę robić bo naraz trzech niewydalam...

kaśka, osinka no to pierwsze kroki macie już za sobą :)
ja też trochę zwlekałam zanim zabrałam sie za tą 6 ale samopoczucie mam lepsze jak ćwiczę

ja przed ciąża ważyłam 48-49 przy moich 153cm i bardzo chcę do tego wrócić, tylko nie wiem co jest z moim organizmem. nie jem, a nic nie chudnę

reklama
catherinka - genialne!

osinka - nawet nie chcę sobie wyobrażać co Ty robiłaś o 6:28 w sobotę na nogach?? ::)

u mnie już nic nie widać, tylko trochę biustu zostało - praca , dom, mąż i Maks wysysają ze mnie wszystko ::)

qurcze a myślałam, że chociaż w pupie mi coś zostanie, bo to tak kobieco wygląda :mad:

a dziś idziemy na roleczki - ale to w ramach relaksu a nie odchudzania

wszystkim dziewczynom ćwiczącym - powodzenia i wytrwałości, ale nie przesadzajcie, bo najładniejsze kobietki to takie z krągłościami tu i ówdzie :)

Do góry