reklama
K
KingaP
Gość
ja wiedziałam, że tak będzie!!! ;D ;D ;D Gratuluję dziewczyny!
K
kasiula matula
Gość
dziewczyny jak jest z tymi gatkami uciskowymi na strate brzucha slyszalam ze trzeba nosic potem ze nie wolno bo jakis krwoitok
pytia
Fanka BB :)
No wreszcie się zważyłam! Z 73 kg, które miałam 2 tygodnie przed porodem zostało na razie 63. Do wagi z początku ciąży zostało do zrzucenia 5 kg, a do wagi sprzed ciąży 8kg. Dzisiaj pierwszy raz ubrałam jedne z dżinsów sprzed ciąży, ale fajne uczucie! Wreszcie jakiś normalny ciuch poza dresem...
K
kasiula matula
Gość
ale ci zazdroszcze ja sie w nic nie zmieszcze
kelts
Fanka BB :)
kasiula matula pisze:dziewczyny jak jest z tymi gatkami uciskowymi na strate brzucha slyszalam ze trzeba nosic potem ze nie wolno bo jakis krwoitok
ja pytalam mojej gin co ona mysli o pasie popordowym (albo takim z majtkami) i ona mi na to ze jest jak najbardziej za. zdziwilam sie bo moja gin jest niesamowicie przezorna i dmucha na zimne a tu to. powiedziala ze taki pas mozna zakladac juz w 4-5 dobe po porodzie (bedac juz w domu).oczywiscie nie mozna go nosic za dlugo (tak mysle ze na poczatku 1-1,5h dziennie) ani nie moze byc za bardzo upiety (te pasy maja swoja wielkosc i kupuje sie w zaleznosci od obwodu w pasie). poza tym po pologu do cwiczen jest ponoc niezastapiony! ja sie zdecyduje na pewno jak juz bedzie po (no chyba ze bede miala cc to wtedy odpada).
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
A znowu ja wiem o negatywnych opiniach. Rehabilitantka, z którą miałyśmy ćwiczenia na Szkole Rodzenia, mówiła, że nie poleca, bo to powstrzymuje mięśnie od ponownej nauki "trzymania" się w kupie
reklama
Podziel się: