reklama
Mama Zosi1
Początkująca w BB
No oprucz tych przykrych wiadomości to bylo bez zmian,spała..przeciągała się
1 raz dzisiaj głaskałam ją,dotykałam,byłam taka szczęśliwa...Teraz będę to robiła codziennie...Trzymaj się moje maleństwo.Kocham cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Najbardziej na świecie...
1 raz dzisiaj głaskałam ją,dotykałam,byłam taka szczęśliwa...Teraz będę to robiła codziennie...Trzymaj się moje maleństwo.Kocham cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Najbardziej na świecie...
Mama Zosi1
Początkująca w BB
widze że nikt już tutaj nie przesiaduje:-( szkoda:-(
Mama Zosi1
Początkująca w BB
ano tak,zapomniałam tylko spytać się lekarki który to stopień,ale jutro spytam,na pewno.Dziękuję za odpowiedz...
witam mamozosi1-ja jestem mama wczes.z 23tyg. szymonka-dzis bylem u niego i dowiedzialam sie ze prawdopodobnie ma wodoglowie(mial 1 wylew 1 stopnia przy porodzie)maja mu zalozyc dren do kregoslupa ale nie moga bo jest opuchniety i czekaja do jutra-bo na obchodzie lekarz zadecyduje co dalej(glowa nie urosla ogromnie ale jest wieksza od normy-tak mowia lekarze)boje sie bardzo ,bo nie wiem nic na ten temat-moze ty cos wieszpozdrawiam:-)
Mama Zosi1
Początkująca w BB
Drogi ancymonku-powiem tak: ja o wcześniakach nie wiedziałam NIC.1 co zrobiłam to internet i czyałam, chciałam jak najwięcej się dowiedzieć i powiem Ci że nawet książke sobie kupiłam o wcześniakach ale duzo wlasnie sie dowiedziałam tutaj na tym forum. Są tu mamy które juz to przeszły i przechodza to co Moja córeczka Zosia,dlatego na pewno ktoś Ci tutaj pomoże. Przykro mi ze ja nie mogłam nic pomóc:-( Ale wpisz sobie na googlach wodogłowie u wczesniaków i coś się na pewno dowiesz. Pozdrawiam Cie i całą Twoją rodzinkę:-)
Nie załamuję się proszę...;-)
Nie załamuję się proszę...;-)
mamoośka
Fanka BB :)
Ancymonek wiele takich wcześniaczków ma wodogłowie.Dzisiaejsza medycyna jest tak rozwinięta,że zastawki pomagają takim dzieciaczkom normalnie funkcjonowac.To wcale nie wyrok.Mam nadzieję,że i u was wszystko będzie dobrze,Na temat wodoglowia poczytaj na forum tu piszą mamy ktorych maluszki borykają się z tym właśnie problemem.Jest jeszcze forum Wcześniaki to typowe forum tylko dla rodziców wcześniaków.Tam masz bardzo przejrzyście opisane wszystkie problemy naszych maluszków zarówno z punktu medycznego jak i punktu widzenia rodzicow.
Mama Zosi1
Początkująca w BB
ta kobieta wie co mówi,mam na myśli Mama Julci.Pozdrawiam ciepło:-)
mamoośka
Fanka BB :)
ta kobieta wie co mówi,mam na myśli Mama Julci.Pozdrawiam ciepło:-)
Dzięki za miłe slowa.Ja przerobiłam chyba wszystko na temat wczześniaków i mam kontakt z wieloma rodzicami takich dzieci.Rozmawiamy na wszystkie możliwe tematy dot. naszych maluszków,Mamy grupe wsparcia rodziców wcześniaków i wiem,że dzieciaczki wychodzą z różnych sytuacji,Czasami nam wydaje się,że coś jest niemożliwe a nasze szkrabki potrafią to przezwyciężyc.Moja Julcia może byc twego namacalnym dowodem.Dlatego życze wam dużo siły bo wiem jak bardzo jest i będzie wam potrzebna ale wiedzcie jedno warto poświęcic się dla takich kochanych istotek
reklama
Mama Zosi1
Początkująca w BB
wow normalnie Pusto tutaj....
Podziel się: