reklama
twilight
Fanka BB :)
ściągać katar jak najcześciej. My najpier psikaliśmy marimerem i potem dopiero Katarek w ruch. I maść majerankowa
u nas pomogly jeszcze spacery, wprowadzanie do zaparowanej łazienki i długie leżenie na brzuszku, nasivin. sól też jest dobra - nie było kataru, ale za to pojawił się kaszel, bo sol spływala jej do gardła. No i staram się jej nie przegrzewać i często wietrzyć mieszkanie (katar może też wystąpić od zbyt suchego powietrza)
- ostatni raz chorowała we wrześniu (odpukać).
- ostatni raz chorowała we wrześniu (odpukać).
zyrraffka
Szczęśliwa mama
odnośnie ciemieniuchy- mój synek miał, jak zaczęłam stosować szampon do włosków (wcześniej włosy myłam woda z oilatum) to ciemieniucha zeszła.
DariaN
no to doczekaliśmy się pierwszego kataru, rady plisss??
ja klatkę piersiową smarowałam Pulmex baby (ale pod tą maść nakładałam wazelinę, co by skóry nie podrażnić)
woda morska disnemar, odciągaliśmy smarki i maść majerankowa pod nosek
sabib
ann woda morska, sciągac jak najczesciej ( ja zaopatrzyłam sie podzas kataru w katarek bo mi płuca wysiadały) i masc majerankowa pod nosek. nam pomogło tez podawanie cebion c dwa razy po 8 kropli do herbatki czy soczku- pediatra kazała je podawac cały okres zimowy
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Kosinka, walczysz jeszcze z ciemieniuchą?? mnie lekarka poleciła teraz kupić olejek rycynowy, posmarować, potrzymać z 2-3h w czapeczce i wyczesać. I powiem CI , ze działa najlepiej z tych wszystkich specyfików które do tej pory stosowałąm
Podziel się: