reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zobacz moze możesz mi pomóc

dziewczyna jest bardzo młodziutka i chyba nie robi sobie tych dzieci specjalnie , pytała o pomoc a nie o ocenę .
Ale Ania naprawdę po porodzie warto pomysleć o odpowiedniej antykoncepcji ,bo ty masz dopiero21lat !
a masz jakiś kontakt z rodzicami tego faceta? oni nie zechcieli by Wam pomóc??

reklama
moze tak chamsko zabrzmi ale jak nie stać Cię to po co robisz następne dzieci.Ja nie wiem co to za mentalność sąsiadka biedna jak cholera a juz ma 4 dziecko rok po roku i Ciagle jedzienie pożycza od ludzi i ubrania.
czekaj,czekaj....a ty masz pracę,męża i 3000zł na koncie? Z tego co wiem to utrzymują Cię rodzice? Po co Ci dziecko?

Sorry dziewczyny,ale nóż się w kieszeni otwiera jak słyszę to z ust osoby,która sama nie ma na utrzymanie siebie i swojego dziecka :baffled:

hej nie mam kontaktu i wole nie miec wcale po tym co przeszłam z nimi

kochana w takim razie pomyśl o tej anty! to ważne...

a propo wieku ja ma 23 lata (dopiero skończyłam) i nie długo przyjdzie na świat moje drugie dziecko...tylko mąż pracuje bo ja nadal studiujei chce te studia spokojnie skończyć..tez bywało ciężko...i tez mogłabym usłyszeć, że po co mi drugie dziecko? odpowedż: do kochania, chciałam że by kuba miał rodzeństwo, uważam, że dam rade i już...ale z boku> mogłby to wyglądać czasami inaczej dlatego nie wolno oceniać

tym bardziej, że nie łatwo jest prosić o pomoc!
ja dzielnie trzymam kciuki
sama bym ci pomogła ale akurat mamy właśnie ciężki okres!!!
mysl pozytywnie a będzie dobrze :*

andrew88 mam nadzieję,że nie wzięłaś sobie do serca tego co napisałam,wiem po co są dzieci,właśnie spodziewam się trzeciego,tylko to był kontratak dla pysi,bo jeśli ona pyta kogoś obcego po co trzecie dziecko,to ja się jej pytam po co pysi dziecko jak sama nie potrafi siebie i dziecka utrzymac.
Wiem,że dzieci to wielkie szczęście nie sądzę by anka myślała kategoriami "Zrobię sobie i już".

napewno tak nie mysle dzieci sa moim najwiekszym skarbem tylko szkoda ze nie mogę im wszystkiego dac może kiedys nasza sytuacja sie polepszy kiedyś

Witaj. sama prosilam o pomoc i hmmmm.... No cóż łóżeczka i wózka nie mam, ale moglabym przeszukac ubranka malej. wiesz juz moze jaka plec jest maluszka ktorego nosisz pod sercem??

Anka a może napiszesz dziewczyną prawdę nim jakaś zechce ci pomóc! piszesz ze odeszłaś od faceta w grudniu i nie wiedzialas ze jestes w ciazy a termin masz na sierpien to jak ci było z nim aż tak źle to po co szłaś z nim do łóżka??!!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a najważniejsze tutaj jest to że ja znam trochę tą rodzinę i ......uwaga Anka nadal mieszka ze swoim facetem( a nie jak twierdzi z matką) !!i jego rodziną która lubi sobie popić.
dlaczego okłamujesz forumowiczki że odeszłaś od niego!!! jak nadal jesteście razem i mieszkasz u niego!!!!!!!!!
napisz prawdę i moze ktos zechce ci pomóc a nie kłamiesz !

reklama
napewno tak nie mysle dzieci sa moim najwiekszym skarbem tylko szkoda ze nie mogę im wszystkiego dac może kiedys nasza sytuacja sie polepszy kiedyś

hmmm tu jesteś pod nickiem anka16765 a poniżej maja16...

prawdopodobnie dziewczynka

to w końcu anka czy maja?

Anka a może napiszesz dziewczyną prawdę nim jakaś zechce ci pomóc! piszesz ze odeszłaś od faceta w grudniu i nie wiedzialas ze jestes w ciazy a termin masz na sierpien to jak ci było z nim aż tak źle to po co szłaś z nim do łóżka??!!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a najważniejsze tutaj jest to że ja znam trochę tą rodzinę i ......uwaga Anka nadal mieszka ze swoim facetem( a nie jak twierdzi z matką) !!i jego rodziną która lubi sobie popić.
dlaczego okłamujesz forumowiczki że odeszłaś od niego!!! jak nadal jesteście razem i mieszkasz u niego!!!!!!!!!
napisz prawdę i moze ktos zechce ci pomóc a nie kłamiesz !

a Ty skąd wiesz tyle o tej osobie???

pytam bo czytają cpierwsze posty przeszło mi przez mysl żeby tej dziewczynie pomóc ale teraz mam zbyt dużo wątpliwości... jeśli mi ktoś rozjaśni sytuację to mogę pomóc, posiadam łóżeczko (jeszcze po mnie... bo synek ma nowe ale to ktore mogłabym dac nie jest praktycznie zniszczone bo niedawno było odnawiane) i trochę ubranek które rownież mogłabym odstąpic

Do góry