reklama
IzaK
podwójnie szczęśliwa :)
moze tak chamsko zabrzmi ale jak nie stać Cię to po co robisz następne dzieci.Ja nie wiem co to za mentalność sąsiadka biedna jak cholera a juz ma 4 dziecko rok po roku i Ciagle jedzienie pożycza od ludzi i ubrania.
Nie wiesz nic o kobiecie więc nie wypowiadaj się, nie krytykuj... Nie wiesz też co Ciebie spotka jeszcze w życiu.
Poza tym dzieci się nie "robi"
p.s. Dziewczyna prosi o pomoc a nie o Twoje uwagi na temat jej sytuacji...
Ostatnia edycja:
moze tak chamsko zabrzmi ale jak nie stać Cię to po co robisz następne dzieci.Ja nie wiem co to za mentalność sąsiadka biedna jak cholera a juz ma 4 dziecko rok po roku i Ciagle jedzienie pożycza od ludzi i ubrania.
myśle, że jest to nieodpowiednie pytanie...aczkolwiek prawdziwe;/
też się dziwie takim sytuacjom ale nie nasz interes o takie rzeczy pytać...
dziewczyny prosi o pomoc...widocznie ma do tego powody...
a co do autorki tego tematu...nie wiem czy to była wpadka czy nie( nie wnikam) ale jeśli tak może warto zainwestować w jakąs konkretną antykoncepcje!
trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszytsko Ci się ułoży....
Ostatnia edycja:
ja tez mam nadzieje ze wszystko sie ułoży dzieki za wsparciemyśle, że jest to nieodpowiednie pytanie...aczkolwiek prawdziwe;/
też się dziwie takim sytuacjom ale nie nasz interes o takie rzeczy pytać...
dziewczyny prosi o pomoc...widocznie ma do tego powody...
a co do autorki tego tematu...nie wiem czy to była wpadka czy nie( nie wnikam) ale jeśli tak może warto zainwestować w jakąs konkretną antykoncepcje!
trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszytsko Ci się ułoży....
napisałam aby tylko było aktualne byłabym przeszczesliwaw dziale "oddam" ostatnio widziałam ładny, wielofunkcyjny wózek, zapytaj, może nadal aktualne:-)
no sorry, ale Twój post jest conajmniej nienamiejscu!! Dziewczyna prosi o pomoc w konkretnej sprawie, a nie umoralnianie i ocenianie. I watpie żeby ktoś sobie specjalnie "robił" dzieci po to zeby żyć w biedzie i niczego nie móc im zapewnić. Dzieci sie poczynają w różnych sytuacjach, ale to nie powinno Cie obchodzić, grunt ze dziecko jest niczemu nie winne. Matka poprosiła o ewentualna pomoc a tego typu posty jak Twój potrafia zajebiście zdołować. Nie chcesz, nie możesz pomóc toproponuję sie nie wypowiadać.
reklama