Hej wszystkimczy któraś tak miała że 10 dni po owulacji dostała plamienia jednodniowego. Plamienie było w kolorze brązowym i zero śluzu plodnego. Potem to się unormowalo a za dwa miesiące znowu to samo z tym że plamienie jest koloru jasno czerwonego i też brak śluzu
reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Może impkantacja? Ja miałam jednodniowe w kolorze jasno różowym.Hej wszystkimczy któraś tak miała że 10 dni po owulacji dostała plamienia jednodniowego. Plamienie było w kolorze brązowym i zero śluzu plodnego. Potem to się unormowalo a za dwa miesiące znowu to samo z tym że plamienie jest koloru jasno czerwonego i też brak śluzu
A miałaś śluz czy było suchośćMoże impkantacja? Ja miałam jednodniowe w kolorze jasno różowym.
Natalia198777
Ja tak miałam teraz w czwartek miałam jasno brązowe raz i do tego czasu nic a @ powinna byc 30
młoda1994
Sucho jak na pustyni.A miałaś śluz czy było suchość
Hejka ja tak miałam.. to nasz drugi cykl starań. 13-tego teoretycznie owulacja, seks, dokładnie tydzień później dwa dni mega bólu podbrzusza plus kłucie w jajnikach. To był weekend a w poniedziałek zero bólu ale właśnie plamienie takie jasno brązowe, jednorazowo tylko. Dziś od tego plamienia mamy tydzień, powinnam dostać @ dziś teoretycznie, jeśli cykl z 28 dni tak jak przy tabletkach wydłużyłby się do 32 tak jak w pierwszym msc bez tabletek. Dzisiaj jest 32 dzień, jakiś tam czuły test, wczesne wykrywanie bla bla bla-negatywny. I czekam teraz na @ bo jak inaczej
Natalia198777
Kurcze mam teraz bardzo podobnie z tym plamieniem mialam w czwartek od tego.czasu.nic a @ powinna być 30. Pobolewa mnie jajnik z którego była owu .... już byłam pelba nadzieji ale jak u Ciebie to nie pokazało ciąży to się nie łudzeHejka ja tak miałam.. to nasz drugi cykl starań. 13-tego teoretycznie owulacja, seks, dokładnie tydzień później dwa dni mega bólu podbrzusza plus kłucie w jajnikach. To był weekend a w poniedziałek zero bólu ale właśnie plamienie takie jasno brązowe, jednorazowo tylko. Dziś od tego plamienia mamy tydzień, powinnam dostać @ dziś teoretycznie, jeśli cykl z 28 dni tak jak przy tabletkach wydłużyłby się do 32 tak jak w pierwszym msc bez tabletek. Dzisiaj jest 32 dzień, jakiś tam czuły test, wczesne wykrywanie bla bla bla-negatywny. I czekam teraz na @ bo jak inaczej
reklama
Wiesz, ja się naprawdę nie nastawiałam że teraz to ten miesiąc, że się uda a potem to plamienie plus bóle brzucha. Mówię-Bingo! Oprócz tego ból piersi, zgaga kilka dni, ciągle mi gdzieś śmierdzi palnym plastikiem więc byłam już nastawiona na pozytyw. Nie wiem czy taki test w dniu spodziewanej miesiączki może nie wykazać ciąży. Na tą chwilę jestem dokładnie 2 tygodnie od stosunku i tydzień od zagnieżdżenia które sobie wymyśliłam.Kurcze mam teraz bardzo podobnie z tym plamieniem mialam w czwartek od tego.czasu.nic a @ powinna być 30. Pobolewa mnie jajnik z którego była owu .... już byłam pelba nadzieji ale jak u Ciebie to nie pokazało ciąży to się nie łudze
Natalia a ty dokładnie ile? Nie robiłaś testu?
Przepraszam, że piszę tak nieskładnie ale to mój drugi post na jakimkolwiek forum. Nie chcę być sama z głową pełną myśli..