Chciałabym wiedzieć jak wygląda sprawa nacinania krocza i znieczulenia w szpitalu mswia. Czy nacinają wszystkich jak leci czy tylko wtedy kiedy jest to konieczne? Znieczulenie w kręgosłup dają każdemu kto chce czy może robią problemy w tej kwestii? Jak było u was? Proszę o opinie mamy, które rodziły niedawno w tym szpitalu. Jakich ginekologów i położnych nie polecacie?
reklama
alible
Fanka BB :)
Opiekę podczas porodu i po bardzo polecam! Położne cierpliwe, młoda doradczyni laktacyjna pomogła mi rozkręcić laktację (karmię do dziś a córka właśnie skończyła rok), pomimo że po porodzie niestety bąbel został zabrany na intensywna terapię do Biziela.
Z nacinsniem krocza, zostałam uprzedzona, że będzie nacięte bo inaczej samo pęknie. Znieczulenia nie miałam żadnego oprócz łagodzenia bólu pod prysznicem, a to w kręgosłup nawet nie chciałam więc nie wypowiem się w tej kwestii.
Z nacinsniem krocza, zostałam uprzedzona, że będzie nacięte bo inaczej samo pęknie. Znieczulenia nie miałam żadnego oprócz łagodzenia bólu pod prysznicem, a to w kręgosłup nawet nie chciałam więc nie wypowiem się w tej kwestii.
Podziel się: