reklama
Ja łykam skrzyp polny, dodatkowo używam maski biowax i raz na jakiś czas robię rekonstrukcję włosów w salonie fryzjerskim.
Z olejkiem arganowym i skrzypem polnym to nie taka prosta sprawa. Tani olejek z supermarketu działa odwrotnie - przesusza. Skrzyp może uczulać. Wcierki też nie będą pasować każdemu, zwłaszcza jeśli ktoś ma bardzo wrażliwy skalp. Sama borykam się z moimi włosami od hohoho i nie mogę znaleźć na nie jak na razie metody. Dodam, że nie używam suszarek, prostownic itp. Wiadomo, że żeby wzmocnić włosy trzeba skupić się najpierw na dobrej diecie - bogatej w witaminy. I zaraz po tym druga ważna rzecz nawilżenie. Te dwie metody stosuję od dawna ale na razie nie widzę spektakularnych zmian.
WIesz co, ja mogę ci polecic szampony Korres - są rewelacyjne, no i do tego przygotowane z całkowicie naturalnych składników, wiec nie musisz obawiac się alergenów - ale trochę kosztują. Mozna je kupić trochę taniej w drogeriach internetowych, np. Link do: Damskie kosmetyki do pielęgnacji włosów w atrakcyjnych cenach. - Perfumeria.pl. Mimo wszystko jednak polecam, bo świetnie działają i perfekcyjnie wygładzają włosy. Do tego mają fajne zapachy np. lukrecjowy lub z wyciągiem ze słonecznika:d
reklama
reklama
Podziel się: