Zasuszalas te zmiany pudrem? Bo wiem ze lojotokowe sie zasusza a atopowe nawilzaLojotokowe zapalenie skóry
reklama
Smaruje właśnie bepathenem ale sendisedrm i z lokci faktycznie zeszlo niedawno. Dzis spróbuję plecki tym bepathenem zwykły faktycznieMoj syn miał podobne. Lekarz zalecał co chwilę inna masc lub krem. Nic nie działało. W końcu coś mnie natchnęło i nasmarowalam te miejsca bepanthemem baby na odparzenia, na drogi dzień jak ręka odjął. Miejsce prawie wyleczone. Po kilku dniach stosowania znikło całkowicie.
Fado123
Fanka BB :)
Wiesz co ,ja miałam na buzce, ja to swedzialo, i ja dostalam od dermatolog, antybiotyk w maśći, zeszło i teraz jak coś to smaruje kremem z wit a i e, ale na szczęście rzadko wraca i nie w takim naterzeniu , ogólnie moja ma atopowa skórę, i jak pojawi się coś na raczkach czy nóżkach, to wtedy ta zyworodka smaruje i raz dwa znikaZasuszalas te zmiany pudrem? Bo wiem ze lojotokowe sie zasusza a atopowe nawilza
Ale to Wam się tak bez powodu pojawia czy alergia na cos?Wiesz co ,ja miałam na buzce, ja to swedzialo, i ja dostalam od dermatolog, antybiotyk w maśći, zeszło i teraz jak coś to smaruje kremem z wit a i e, ale na szczęście rzadko wraca i nie w takim naterzeniu , ogólnie moja ma atopowa skórę, i jak pojawi się coś na raczkach czy nóżkach, to wtedy ta zyworodka smaruje i raz dwa znika
Fado123
Pediatra że białko, zmieniliśmy mleko na bebilon dha masakra ,mala ulewala ,nie chciała jeść , zero poprawy, pojechaliśmy do Pani dermatolog i ona że, lzp i atopowka, kazała wrócić do starego mleka , i te maść i przeszłoAle to Wam się tak bez powodu pojawia czy alergia na cos?
olaa90
Kochana jak dla mnie w kupie jest krew. U nas to wyglądało podobnie... jeśli chodzi o dietę matki karmiącej to niestety alergeny w mleku utrzymują się ok 7 tyg ja byłam na diecie 14 tyg ! Nie jadłam już praktycznie nic bo doszłam do momentu ze miałam wrażenie ze wszystko szkodzi za rada koleżanki zrobiłam badanie na nietolerancję laktozy i wyszło ;/ podawałam do każdego karmienia delikol , zaczęłam wracać do produktów , kupy się poprawiły nietolerancja minela. Placki na ciele suche tez miał takie, zeszły dopiero niedawno..
Nie nie, krwi nie ma, może tak na zdjęciu wyszło, jedynie sluz. Ooo a ile macie miesięcy? Kiedy wyszła u Was ta nietolerancja? Były bóle brzuszka?Kochana jak dla mnie w kupie jest krew. U nas to wyglądało podobnie... jeśli chodzi o dietę matki karmiącej to niestety alergeny w mleku utrzymują się ok 7 tyg ja byłam na diecie 14 tyg ! Nie jadłam już praktycznie nic bo doszłam do momentu ze miałam wrażenie ze wszystko szkodzi za rada koleżanki zrobiłam badanie na nietolerancję laktozy i wyszło ;/ podawałam do każdego karmienia delikol , zaczęłam wracać do produktów , kupy się poprawiły nietolerancja minela. Placki na ciele suche tez miał takie, zeszły dopiero niedawno..
olaa90
Obserwuj to dokładnie bo takie ciemne pasma to jest naprawdę krew. U nas tak było, najpierw śluz i takie ciemne, później czerwone kropki już. Poza tym nic nie dolegało, ani brzuszek nie bolał ani nic. Cycozerca , przybierał aż nadto na wadze problemy zaczęły się ok 7-8 tyg. Przeszło po rozszerzaniu diety. Tyle miesięcy to trwało, ze prawie osiwialam haha
My niebawem to znaczy za miesiąc diete rozszerzamy więc zobaczymy czy cos sie zmieni. U Nas też właśnie bez boli brzuszka, kupka raz dziennie. No nic będę obserwować, dziękuję za pomocObserwuj to dokładnie bo takie ciemne pasma to jest naprawdę krew. U nas tak było, najpierw śluz i takie ciemne, później czerwone kropki już. Poza tym nic nie dolegało, ani brzuszek nie bolał ani nic. Cycozerca , przybierał aż nadto na wadze problemy zaczęły się ok 7-8 tyg. Przeszło po rozszerzaniu diety. Tyle miesięcy to trwało, ze prawie osiwialam haha
reklama
Myślałam nad mm, ale niestety wychodzą nam ząbki i mała komplet nie toleruje butli..Obserwuj to dokładnie bo takie ciemne pasma to jest naprawdę krew. U nas tak było, najpierw śluz i takie ciemne, później czerwone kropki już. Poza tym nic nie dolegało, ani brzuszek nie bolał ani nic. Cycozerca , przybierał aż nadto na wadze problemy zaczęły się ok 7-8 tyg. Przeszło po rozszerzaniu diety. Tyle miesięcy to trwało, ze prawie osiwialam haha