reklama
mamjakty
styczniówka 2009
wcześniej kąpałam tylko w oilatum i już niczego więcej nie używałam - czasem krem na twarz jak miała przesuszoną i oliwkę między fałdkami bo tam też skóra robiła się sucha. Teraz używamy oilatum - ale mało wlewamy i żelu z hippa - biorę do ręki i tak nacieram ciałko małej - i już po kąpieli nic ;-)
beata26
szczęśliwa mamusia :)
ja przez pierwsze 2 mce kąpałam w oilatum ale tylko wlewałam do wanny i tym myłam, bez mydełka. Po kąpieli niczym nie smarowałam bo po oilatum skórka jest pięknie nawilżona . Teraz uzywam płynu 2w1 nivea i też skóra jest super oprocz ramionek i ud ale to już od czego innego się porobiło:-(
Sandra1287
Sandrusia
witam mój syn jezeli ma kontakt z proszkiem albo gdy nie posmaruje go kremem po myciu to za góra 2 dni bedzie miał suche place luszczace sie na skórze ostatnio miał taka cała buzie ja stosuje emulsje do ciała emolium z tej samej serii zel do mycia oraz emulsje do kąpieli i polecam wszystkim poniewaz pomaga a jezeli skora ma liszaje sa z tej serii kremy również do tego
e-stera
Fan(ka)
Jest tez polski odpowiednik Oilatum, Oilan sie nazywa......ja uzywlam i bylma zadowolona......pani mi w aptece polecila jak kupowalam Olilatum kiedys.............a o polowe tanszy;-)
dziewczyny, moja coreczka ma problem ze skora, kika tygodni temu zauwazylam u niej suche, chorpowate miejsce na policzku i na jednym ramieniu, zaczelam smarowac oliwka johnson na zmiane z bephantenem ale to nie pomaga, miejsce sie powieksza, nie swedzi ja, nie jest czerwone, raczej takie zolte krostki....mala przeszla z cyca na mleko modyfikowane mneij wiecej w tym czasie, wiec pomyslalam ze to moze alrgia na to mleczko, ale z drugiej strony tak jak wpsomnialam nie swedzi ja wiec nie wiem sama, kosmetykow uzywamy caly czas tych samych, jesli chodzi o bialko to mala nie jada jeszcze zadnych jogurcikow itp, poza tym ja karmiac jadlam ser zolty i czasem jogurt i nic jej nie bylo. Wiecie moze co to jest i jak mozna sie tego pozbyc?
reklama
e-stera
Fan(ka)
Moze byc alergia.....takie suche plamki, alergia nie zawsze swedzi.Zrezygnyj z oliwki a smaruj tylko bepnathenem.I pokaz pediatrze
Podziel się: